12. februārī no plkst. 17.00 līdz 21.00 Salaspils sporta namā norisināsies vietējā frisbija kluba rīkotās "Hat" jeb cepures līgas otrā posma turnīrs. Šādiem frisbija turnīriem piesakās nevis klubi, bet individuāli spēlētāji, kuri pirms turnīra tiek sadalīti komandās un katrā posmā spēlē ar dažādiem partneriem, tādā veidā gūstot atšķirīgu pieredzi.

Sniegi, sniegi un ziemas miegainā saule nokļuvusi Vijas Vāveres izcilajās fotogrāfijās, parādot, ka arī šajā gadalaikā var atrast krāsas un interesantus rakstus – gaismas spēles, putnus ābolu medībās un, protams, ledus skulptūras.

Pirmdien Mārupes kapos notika pulcēšanās pie Satiksmes ministrijas šofera Roberta Mūrnieka kapa vietas, lai pieminētu 1991.gada barikādes un godinātu šīs pretošanās cīņas upurus.

Pagājušajā piektdienā, 13. janvārī, plkst. 13.58 uz Vidzemes šosejas Garkalnē Valsts policijas pārvietojamais fotoradars fiksējis kārtējo pārgalvīgo ātrumpārkāpēju automašīnā "BMW".

Nedēļas nogalē aizvadīts Latvijas komandu čempionāts galda hokejā, kurā labākie tika noskaidroti gan junioru, gan "Open" jeb pieaugušo konkurencē. Abos turnīros laureātu trijniekā iekļuva Inčukalna galda hokeja kluba (GHK) pārstāvji.

No 23. līdz 25. janvārim plkst. 15.00 notiks semināri par esošajām atbalsta iespējām uzņēmējdarbībai. 23. janvārī seminārs notiks Babītes Kultūrizglītības centrā, 24. janvārī – Olaines vēstures un mākslas muzejā, 25. janvārī – Mazcenas bibliotēkā Jaunmārupē.

20. janvārī plkst.19.00 Vangažu kultūras namā uz lielkoncertu ielūdz deju grupa "Ciprese". Ieeja bez maksas.

21. janvārī plkst. 16.00 Ādažu kultūras centrā Vita Baļčunaite un bērnu popgrupas "Rakari" un "Podziņas" ielūdz uz ziemas koncertu. Biļetes 3 eiro.

Neskatoties uz jaunievēlēta ASV prezidenta Donalda Trampa izteikumiem, ka NATO ir novecojusi organizācija, NATO pirmdien no jauna apliecinājusi paļāvību uz ASV saistībām aliansē.

28. janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies "Eiropas gastronomijas reģiona 2017" atklāšanas pasākums "Ziemas garšu svinēšana". Apmeklētāji varēs baudīt Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotus ēdienus.