16.01.2017 15:43

Inčukalna galda hokeja klubam – labākie juniori Latvijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna galda hokeja klubam – labākie juniori Latvijā arhīvs

Nedēļas nogalē aizvadīts Latvijas komandu čempionāts galda hokejā, kurā labākie tika noskaidroti gan junioru, gan "Open" jeb pieaugušo konkurencē. Abos turnīros laureātu trijniekā iekļuva Inčukalna galda hokeja kluba (GHK) pārstāvji.

Junioru turnīrā piedalījās septiņas komandas, un četras no tām pārstāvēja Inčukalna GHK, liecina Latvijas Galda hokeja federācijas informācija. Inčukalniešu pirmā vienība kvalifikācijas turnīrā, kas aizritēja pēc viena apļa sistēmas, apspēlēja visus sešus pretiniekus, bet finālā pirmo divu vietu ieguvēju starpā ar 8:4 pieveica Burtnieku novada multifunkcionālā jauniešu iniciatīvu centra komandu.

Čempionu sastāvā spēlēja Hugo Brengulis, Aigars Romals, Rinalds Siņicins un Roberts Suharevs. Pārējās Inčukalna GHK komandas ierindojās ceturtajā, sestajā un septītajā vietā.

Latvijas čempionātā "lielajām" komandām 12 dalībnieku vidū Inčukalna klubu pārstāvēja divas vienības. Pirmajā posmā tās jau tikās savā starpā, slēdza miera līgumu (6:6) un iekļuva sešu labāko komandu līgā. Tur Inčukalna galda hokejisti palika trešajā un ceturtajā vietā aiz bērnu un jauniešu centra "Laimīte" un Skrundas galda hokeja kluba komandām un vēlreiz tikās finālā par trešo vietu. Šoreiz GHK-1 ar 9:4 uzvarēja GHK-2 komandu un izcīnīja bronzas medaļas.

Par godalgu ieguvējiem kļuva Filips Buhtujevs, Kaspars Kuharjonoks, kā arī Edgars, Matīss un Mikus Saulīši. Ceturtajā vietā ierindojās Kārlis Balodis, Haralds Gals, Jānis Kalnevics, kā arī Rainers un Sandis Kalniņi.

Finālā BJC "Laimīte" komanda ar titulētajiem Edgaru Caicu un Ati Sīli sastāvā pārspēja Skrundas kluba komandu 8:4.