16.02.2017 14:22

Olaines pilsētas 50. gadadienu atzīmēs ar plašu pasākumu programmu Svarīgs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines pilsētas 50. gadadienu atzīmēs ar plašu pasākumu programmu pixabay.com

No 20. līdz 26. februārim Olainē notiks daudzveidīgi pasākumi, kas veltīti Olaines pilsētas 50. gadadienai. Plānota gan plaša kultūras programma – dažādi koncerti, tirdziņš, radošās darbnīcas un balles – gan pasākumi sportisko aktivitāšu cienītājiem. Neizpaliks arī svētku uguņošana.

Visu februāri ar izstādēm, koncertiem un citiem pasākumiem tiek atzīmeta Olaines pilsētas jubileja, taču svētku kulminācija sagaidāma nākamnedēļ ar krāšņu noslēgumu nedēļas nogalē, liecina Olaines novada pašvaldības informācija.

Pirmais pasākums sagaidāms 20. februārī, kad parkā pie Olaines kultūras centra notiks vides objekta "Olainei – 50" atklāšana, bet 21. februārī varēs doties uz Olaines Jauniešu centru "Popkorns", kur norisināsies pasākuma "Popkornam – 1, Olainei – 50" pirmā daļa – dzimšanas dienas ballīte. Otrā daļa plānota 24. februārī ar lielformāta spēli "Olaine" un video "Apsveikums Olainei 50. jubilejā".

Visplašākā programma pataupīta nedēļas nogalei, kad svētku galvenās norises vietas būs Olaines Mežaparks un kultūras centrs.

24. un 25. februārī Mežaparkā notiks sveču, vēja zvanu, dūcekļu un citas radošās darbnīcas, kā arī būs iespēja baudīt karsto dzērienu pasākumā "Staro Mežaparks". Turpretī 24. februāra vakarā plānota svētku uguņošana un grupas "Musiqq" koncerts, bet 25. februārī notiks svētku tirdziņš ar ugunskuriem un karstajiem dzērieniem, kā arī būs iespēja nofotografēties pie "Facebox" vides mākslas objektiem, vēstīts pašvaldības informācijā.

Tikmēr 25. februārī Olaines kultūras centrā notiks mākslinieciskās pašdarbības kolektīvu koncerti "Mēs dāvinām sevi Tev, pilsēta!", pēc kuriem plānota svētku balle ar grupu "Tirkizband".

Svētku nedēļā paredzēti arī sporta pasākumi, no kuriem lielākā daļa notiks Olaines slidotāvā: 23. februārī plānotas novada izglītības iestāžu sporta spēles šorttrekā, 24. februāra vakarā visi novada iedzīvotāji varēs slidot bez maksas pasākumā "Ledus disko", bet 26. februārī notiks bērnu sadraudzības hokeja turnīrs.

Tāpat sporta aktivitāšu cienītāji varēs izbaudīt ziemu Olaines 2. vidusskolas stadionā, jo 25. februārī notiks sporta diena ar stafetēm, konkursiem un citām aktivitātēm, liecina pašvaldības informācija.

Plašāka pasākumu programma pieejama šeit.

Lasīt 3211 laiki