17.08.2018 13:55

Ķekavas novada vadība un VARAM parlamentārais sekretārs pārrunā turpmākās sadarbības virzienus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas novada vadība un VARAM parlamentārais sekretārs pārrunā turpmākās sadarbības virzienus Ķekavas novada pašvaldība

Piektdien Ķekavas novada pašvaldībā uz tikšanos ar novada domes vadību ieradās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts, lai pārrunātu turpmāko sadarbību starp ministriju un Ķekavas novada pašvaldību.

Ar VARAM parlamentāro sekretāru Ķekavas novada pašvaldībā tikās domes priekšsēdētāja Viktorija Baire, priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aigars Vītols, priekšsēdētāja otrais vietnieks Valts Variks un Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektora p.i. Andris Volanskis.

"Esmu pārliecināta, ka savstarpēja ieklausīšanās un konstruktīva diskusija ir atslēga uz veiksmīgu sadarbību, tādēļ man ir patiess prieks pašvaldībā uzņemt Eglīta kungu un kopā ar kolēģiem pārrunāt tālākos sadarbības virzienus," izteikusies Viktorija Baire. "Domāju, ka pašvaldībām un ministrijai ir jāstrādā ciešā sazobē, lai sekmētu labas pārvaldības principu iedzīvināšanu publiskās pārvaldes sektorā, radot iespējas iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai."

Savukārt J. Eglīts, atzinīgi novērtējot jaunā Ķekavas novada domes sasaukuma paveikto, norādījis: "Priecājos par jaunajiem projektiem un novada attīstības redzējumu. Uzskatu, ka tieši šādas pašvaldības, kas spēj nodrošināt iedzīvotājiem gan kvalitatīvus pakalpojumus, gan nospraust skaidru attīstības virzienu, ir nepieciešamas mūsu valstij."

Pašvaldībā atgādina, ka Ķekavas novada dome VARAM redz kā uzticamu un racionālu sadarbības partneri, tādēļ, stiprinot savstarpējās attiecības, domes vadība augusta sākumā vienojās ar parlamentāro sekretāru par tikšanos pašvaldībā, lai pārrunātu aktuālos projektus novadā un turpmākās sadarbības iespējas pašvaldību attīstības veicināšanā.

Iepriekš:

Ķekavas novada dome lūgs izvērtēt VARAM parlamentārā sekretāra neētisko rīcību

VARAM parlamentārais sekretārs aicina Ķekavas domes deputātus uz tikšanos klātienē