20.06.2012 13:47

Mālpilij ir potenciāls, ciemos gaida Sprūdžu un Ķīli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Bez piedāvātajām atbalsta iespējām sportistiem pašvaldība dotē arī Mālpils Profesionālo skolu, tādējādi rūpējoties par uzņēmējdarbības veicināšanu ar jauno specialistu izglītošanu un bezdarba mazināšanu. Bez piedāvātajām atbalsta iespējām sportistiem pašvaldība dotē arī Mālpils Profesionālo skolu, tādējādi rūpējoties par uzņēmējdarbības veicināšanu ar jauno specialistu izglītošanu un bezdarba mazināšanu. www.malpilsskola.lv

Sporta bāzes nodrošināšana topošajiem atlētiem un Mālpils Profesionālās skolas attīstība – tie ir tikai vieni no lielākajiem plusiem, kamdēļ Mālpils novads varētu šķist vilinošs, uzskata pašvaldības vadītājs Aleksandrs Lielmežs.

Līdz šim gan valdības vīri noraidījuši ieceri par to, ka uz Mālpili varētu pārcelt daļu sportistu no dramatiskā stāvoklī esošās Murjāņu sporta ģimnāzijas Sējas novadā, norāda Mālpils novada domes priekšsēdētājs Aleksandrs Lielmežs (Vēlētāju apvienība "Vienoti Mālpilij").

Par šādu iespēju uzrunātas divas ministrijas – Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija un Izglītības un zinātnes ministrija, un A. Lielmežs cer, ka to vadītāji Edmunds Sprūdžs un Roberts Ķīlis (abi - Reformu partija) vēl ieklausīsies šajā aicinājumā, beidzot arī sēžoties pie sarunu galda.

Viss viņa komentārs skatāms video:



Taču bez piedāvātajām atbalsta iespējām sportistiem pašvaldība dotē arī Mālpils Profesionālo skolu, tādējādi rūpējoties par uzņēmējdarbības veicināšanu ar jauno specialistu izglītošanu un bezdarba mazināšanu.

A. Lielmežs uzskata, ka šādā veidā pašvaldība izpilda valsts funkciju, turklāt mālpiliešiem no savas kabatas nākas maksāt par skolas uzturēšanu, jo valdības finansējums ir nepietiekams:


Iepriekš:
Vai Murjāņi pārcelsies uz Mālpili, Siguldu un Jūrmalu?

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

A. Lielmežs: "Laiko" var aizmirst, galvenais, ka rūpnīcā turpinās ražošana
Mālpils mērs: Lētāk nopirkt jaunus dzīvokļus, nekā atjaunot Upmalu graustu