03.04.2017 11:04

Carnikavas novada 25. gadadiena tiks atzīmēta ar fotoakciju Svarīgs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas novada 25. gadadiena tiks atzīmēta ar fotoakciju Carnikavas novada pašvaldība

2. aprīlī apritējuši 25 gadi, kopš Carnikavas novads kļuvis par patstāvīgu teritoriālu vienību pēc atdalīšanās no toreizējās Ādažu pagasta teritorijas, tāpēc novadnieki tiek aicināti pārskatīt savus fotoalbumus un piedalīties fotoakcijā "Es un mans novads – toreiz un tagad".

Lai atskatītos vēsturē un nedaudz pakavētos atmiņās par 1992. gadu, tā laika notikumiem un dzīvi, novadnieki tiek aicināti iesūtīt divus foto: vienu, kas tapis deviņdesmito gadu sākumā un kurā novadnieks viens pats vai ar kādu kopā attēlots kādā Carnikavas novada vietā, un otru, kur šī pati novada vieta kopā ar vēsturiskajā foto redzamajiem cilvēkiem iemūžināta tagad, 25 gadus vēlāk, informē Carnikavas novada pašvaldībā.

Skaistākās un interesantākās fotogrāfijas tiks izliktas apskatei XVI nēģu svētkos, kuri šogad tiks svinēti 26. augustā, un trīs labākie fotogrāfiju autori saņems balvas, vēsta pašvaldībā.

Abas fotogrāfijas jāiesniedz elektroniski līdz šī gada 1. augustam, sūtot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Tālr. informācijai: 67992812. Šogad uzņemtās fotogrāfijas izšķirtspējai jābūt ne mazākai kā 2000 x 1500 pikseļi. Sūtot fotogrāfijas, jānorāda tajās attēloto cilvēku vārdi, vietas nosaukums un tapšanas laiks (toreiz un tagad), kā arī foto autori.

Senās fotogrāfijas iespējams iesniegt, ieskenējot Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā (Stacijas ielā 5) un pēc tam saņemot tās atpakaļ. Pie fotogrāfijām iespējams pievienot arī garāku aprakstu, atklājot stāstu par kādu savā, savas ģimenes vai novada dzīvē svarīgu notikumu, norāda pašvaldībā.

Lasīt 3627 laiki