17.03.2016 15:44

Maijā Berģos uzstāsies Spānijas jaunā muzikas pērle - Virginia Maestro

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Maijā Berģos uzstāsies Spānijas jaunā muzikas pērle - Virginia Maestro publicitātes

Ar pagaidām vienīgo koncertu Latvijā 27. maijā kultūras centrā "Berģi" uzstāsies Spānijas jaunā sensācija - Virginia Maestro, kas ar savu mūziku jau ir paspējusi apburt publiku ne tikai savā dzimtajā zemē, bet arī citās pasaules malās.

Virginia Maestro ir spāņu dziedātāja un dziesmu autore. Viņa kļuva plaši pazīstama, kad 2008. gadā uzvarēja muzikālajā televīzijas šovā "Operación Triunfo", kas ir spāņu versija "X Factor" raidījumam. Tam sekoja viņas debijas studijas albuma "Labuat" izdošana 2009. gadā. Tas bija pirmais albums, kas pāris dienu laikā kļuva par otro pirktāko mūzikas ierakstu albumu Spānijā.

2011. gadā Virginia izdeva savu otro albumu "Dulce Hogar", savukārt trešais un pēdējais studijas albums "Night un Day" tika izdots 2013. gadā. Šajā albumā ir iekļautas 22 dziesmas angļu valodā. Jāteic, ka jau šā gada oktobrī klajā nāks viņas jaunākais albums ar nosaukumu "Blue Bird". Jaunajās 11 dziesmās būs jaušama amerikāņu mūzikas ietekme, kā arī tajā visā krāšņumā varēs izbaudīt dziedātājas neparasto balsi.

Virginia Maestro ir koncertējusi Francijā, Lielbritānijā un Kolumbijā. Viņa arī bijusi iesildošā māksliniece tādiem pasaules slaveniem mūziķiem kā Beyonce, Jamie Cullum un Seal.

Biļetes uz 27. maija koncertu kultūras centrā "Berģi" pieejmas visās "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.



Lasīt 3621 laiki