09.08.2013 09:28

"Eco Baltia vide": Atkritumi Carnikavā krājas jaunā apsaimniekotāja dēļ

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Līdz ar augusta pirmajiem datumiem bijušais Carnikavas novada atkritumu apsaimniekotājs SIA "Eco Baltia vide" ik dienas saņem arvien vairāk Carnikavas novada iedzīvotāju sūdzību par to, ka novadā netiek izvesti sadzīves atkritumi un veidojas to uzkrājumi.

Uzņēmuma mārketinga un komunikācijas projektu vadītāja Rita Bubina gan atgādina, ka no 1. augusta Carnikavas novada iedzīvotāju un iestāžu un uzņēmumu radītos atkritumus apsaimnieko SIA "Vides pakalpojumu grupa", līdz ar to SIA "Eco Baltia vide" tai piederošos atkritumu konteinerus no līdzšinējiem apkalpošanas objektiem ir aizvedusi.

"Balstoties uz iedzīvotāju sniegto informāciju, var secināt, ka izveidojusies situācija rada sadzīviskas neērtības – uzkrājas sadzīves atkritumi, netiek no jauna uzstādīti atkritumu savākšanas konteineri. SIA "Eco Baltia vide" informē, ka tai nav tiesību atgriezt savus konteinerus, savākt sadzīves atkritumus, kas uzkrāti augusta pirmajās nedēļās. Iedzīvotājiem par šiem jautājumiem jāvēršas pie jaunā apsaimniekotāja," norāda R. Bubina.

Viņa uzsver, ka SIA "Eco Baltia vide" izsaka nožēlu par to, ka iedzīvotājiem jācieš no atkritumu apsaimniekošanas sistēmas nesakārtotības un aicina carnikaviešus ar visiem jautājumiem par atkritumu izvešanas neregularitāti, neesamību vai konteineru nepieejamību vērsties gan SIA "Vides pakalpojumu grupa" (tālrunis: 28658000), gan Carnikavas novada domē (tālrunis: 67993814).

Iepriekš:
Uzņēmums Carnikavā apgrūtina pāreju pie jaunā atkritumu apsaimniekotāja
No 1. augusta Carnikavā būs mazāks atkritumu apsaimniekošanas tarifs
Lasītāja: Vai Carnikava drīz slīks atkritumos?