27.03.2013 10:57

Salaspils kluba "Kengaroos" futbolisti trešie Latvijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils kluba "Kengaroos" futbolisti trešie Latvijā www.kengaroos.lv

Latvijas jaunatnes čempionāta finālturnīrā telpu futbolā 2002. gadā dzimušajiem puišiem (U11) salaspilieši piekāpjas tikai Liepājas un Grobiņas komandām.

Finālturnīrā piedalījās sešas komandas, kas iepriekš bija uzvarējušas reģionālajos telpu futbola turnīros. "Kengaroos" futbolisti Zemgales reģiona turnīrā vispirms bija ierindojušies otrajā vietā vienā no apakšgrupām un pēc tam izcīnījuši pirmo vietu reģiona finālā.

Grobiņā Zemgales reģiona čempioni nospēlēja neizšķirti 1:1 ar futbola klubu "Valmiera", ar 3:0 pieveica Talsu novada sporta skolu, ar 1:0 Jēkabpils bērnu un jaunatnes sporta skolu, ar 1:4 zaudēja sporta kluba "Liepājas metalurgs" komandai un ar minimālu 0:1 rezultātu piekāpās laukuma saimniekiem Grobiņas sporta centra vienībai. Salaspils futbolisti līdz ar to savāca septiņus punktus, atpaliekot tikai no "Liepājas metalurga" (13 p.) un Grobiņas SC komandas (12 p.).

Ceturtdien Valmierā Latvijas čempionāta finālturnīrā telpu futbolā piedalīsies sporta kluba "Kengaroos" 2003. gadā dzimušo puišu komanda.

Jau ziņots, ka SK "Kengaroos" Salaspils sporta laureātu godināšanas pasākumā tika sveikts kā aktīvākā sporta organizācija Salaspilī. Klubs piedalās futbola popularizēšanā un turnīru rīkošanā ne tikai Salaspilī, bet arī citur Latvijā.