21.01.2016 17:31

Carnikavas pamatskolas skolēni vienojušies sirsnīgā zibakcijā - "Prezident, veseļojies!"

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas pamatskolas skolēni vienojušies sirsnīgā zibakcijā - "Prezident, veseļojies!" No Valsts prezidenta oficiālā konta vietnē “Facebook”

Carnikavas pamatskolas 1.-4.klašu skolēni ceturtdien, 21.janvārī vienojušies sirsnīgā zibakcijā "Prezident, veseļojies!", sūtot sveicienus un vēlot drīzu atveseļošanos Valsts prezidentam Raimondam Vējonim.

Carnikavas skolēnu sirsnīgais vēlējums, kurā pulka bērnu prezidentam fotogrāfijā demonstrē pašu rokām darinātās sirsniņas, vēlot drīzu atveseļošanos ievietots prezidenta oficiālajā lapā sociālajā vietnē "Facebook". Un stundas laikā, kopš fotogrāfija sociālajā tīklā ievietota, sajūsmināti ar to ir dalījušies vairāk nekā simts cilvēki.

Savukārt Carnikavas novada pašvaldībā portāls "Apriņķis.lv" noskaidroja, ka ideja šādi atbalstīt Valsts prezidentu pieder Carnikavas pamatskolas direktoram Sergejam Čeveram, kurš rosinājis uz kopīgu foto ar bērnu darinātajiem zīmējumiem.

Jau zināms, ka Valsts prezidentam ārsti trešdien, 20.janvārī nolēma veikt sirds operāciju, jo mediķi bija konstatējuši sepses infekciju. Šobrīd viņa vispārējais veselības stāvoklis, pēc veiktās operācijas, ir stabils, bet pacientam tiek turpināta terapija, un ceturtdienas rītā no medikamentozā miega stāvokļa prezidents esot pamodies.

"Prezidents atrodas intensīvās terapijas nodaļā nepārtrauktā ārstu uzraudzībā. Slimnīca turpinās informēt sabiedrību par prezidenta vispārējo veselības stāvokli. Atveseļošanās process ir individuāls un atkarīgs no organisma spējām tikt galā ar pēcoperācijas stāvokli un infekciju. Visa ārstu uzmanību ir vērsta uz atveseļošanās procesu, un, lai tas noritētu sekmīgi, nepieciešama mierīga un atbalstoša vide," informē Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Mārketinga un komunikācijas daļas vadītāja Lāsma Sīle.

Atbalstu R.Vējonim, vēlot drīzu atveseļošanos, pauduši arī vairāki citi lietotāji no vietnēm "Twitter" un "Facebook". Tieši tāpēc, Valsts prezidenta kanceleja, lai pateiktos visiem sociālo tīklu lietotājiem par atbalstu, aicina lietot tēmturi ‪#‎PrezidentVeselojies‬.