22.12.2014 07:35

Arī kaķītim un sunītim būs prieks par dāvanu

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Arī kaķītim un sunītim būs prieks par dāvanu Einārs Binders

Tāpat kā bērnus, arī sunīti, kaķīti vai kādu citu mājdzīvnieciņu interesē košos papīros iesaiņotās dāvanas, kas Ziemassvētkos saliktas zem eglītes.

Mūsu mājas mīluļi ar lielu interesi vēro, ko katrs no tām izņem, bet vēl priecīgāki viņi būs, ja par mājas sargāšanu saimnieku prombūtnes laikā vai peļu ķeršanu Ziemassvētku vecītis arī viņiem atstās sainīti, kurā kaut kas aizdomīgi garšīgi smaržo.

"Mēs, cilvēki, svētku galdam pērkam to, kas mums vislabāk garšo, un to pašu kāro arī mūsu mājdzīvnieki," smaidot saka Siguldas veikala "Mājas mīlulis" pārdevēja konsultante Ingrīda Cināte.

"Kaķītim un sunītim vislielākais kārums būs naturāla gaļa bez konservantiem un krāsvielām. Izvēles iespējas ir ļoti plašas. Sunīšiem garšos žāvētas liellopa un jēra gaļas šķēlītes, pīles fileja, saplacināti vistu spārniņi ar visu kauliņu. Kaķīšiem patiks cepumiņi un desiņas ar aknu, zivs un liellopu gaļas pildījumu.

Laba dāvana mājdzīvniekam būs arī kāda jauna rotaļlieta. Mans labradors būtu stāvā sajūsmā par pīli, ko var sakampt zobos aiz garā kakla un purināt uz nebēdu, bet mazākiem sunīšiem varētu patikt spēlēties ar Ziemassvētku briedīti vai sniega piku, kam galvā rūķu cepure, jo abās mantiņās ir pīkstulis. Tā ka arī saviem četrkājainajiem mīluļiem mēs zem eglītes daudz ko varam palikt."