27.12.2012 20:26

Garkalnē jau nodrukātas afišas par Tomasa Kleina uzstāšanos; mūziķim par to pirmā dzirdēšana

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Garkalnē jau nodrukātas afišas par Tomasa Kleina uzstāšanos; mūziķim par to pirmā dzirdēšana www.foto.delfi.lv

Gatavojoties Jaungada svinībām Garkalnes novada kultūras centrā "Berģi", noticis negaidīts misēklis – afišas Garkalnes novada vietnē vēsta par balli ar mūziķa Tomasa Kleina uzstāšanos, bet pats dziedātājs par šo koncertu neko nezina.

"Garkalnē? Zinu, ka man šajā laikā būs koncerts Jelgavā," portālam "Apriņķis.lv" pārsteigts pauda T. Kleins. Skaidrojot pārpratumu, Garkalnes novada kultūras centra "Berģi" vadītājas vietnieks sporta pasākumu jautājumos Edgars Ikstens atklāja, ka šī pasākuma organizēšana nav pašvaldības kompetencē. "Koncertu organizē SIA "Līče". Viņi īrē telpas no mums," viņš skaidro. "Paši nerīkojam Jaungada balli, jo, saprotiet, tās ir ļoti lielas izmaksas, arī grupām jāmaksā honorāri. Turklāt mums ļoti tuvu ir galvaspilsēta un daudzi iedzīvotāji dosies uz turieni." E. Ikstens zināja stāstīt vien to, ka jau pārdots aptuveni 200 biļešu, un aicināja sazināties ar organizatoriem.

"Pirmkārt, gribētu uzsvērt, ka šis nav koncerts, bet Jaunā gada balle. Lieta ir tāda, ka Tomasa Kleina menedžere mums atteica, bet balle notiks un tajā uzstāsies Gunārs Meijers un grupa "MK kabinets"," laipni paskaidroja SIA "Līče" pārstāvis Rolands. Savukārt informācija uz afišām aizvien par T. Kleina uzstāšanos vēstot tāpēc, ka mūziķa dalība Garkalnes ballē atcelta brīdī, kad afišas jau bijušas nodrukātas, un svētku laikā izgatavot jaunas afišas, tāpat kā pēdējā brīdī veidot jaunu sadarbību ar citu mākslinieku, nebūt neesot vienkārši.

"Kad nodrukājām afišas, biļetes neviens vēl nebija iegādājies. Tāpēc visi, kas iegādājās biļetes, ir informēti, ka uzstāsies Gunārs Meijers. Tā dzīvē gadās, ka muzikanti pieviļ," teic Rolands un atklāj, ka aiz šī pārpratuma neslēpjas konflikts vai nesaskaņas ar mūziķiem, bet savu darbu līdz galam nav izdarījusi menedžere, kura sarunājusi koncertu ar organizatoriem, bet ne ar mūziķiem. "Līdz šim astoņu gadu laikā mums tā nebija gadījies. Tāpēc paši bijām šokā," atklāj uzņēmuma pārstāvis un sola, ka jau tuvākajā laikā informācija Garkalnes vietnē tikšot labota.

Atgādinām, ka vēl samērā nesen Garkalnes pašvaldībai sanāca misēklis ar citu mūziķi – Olgu Rajecku, kurai bija paredzēta uzstāšanās Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienas svinīgajā pasākumā 16. novembrī, taču vietvara koncertu atcēla.