15.01.2015 17:41

Atgriešanās "Rāmkalnos": piektdienas vakars kopā ar Igo

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Atgriešanās "Rāmkalnos": piektdienas vakars kopā ar Igo Publicitātes

"Igo mūsu atpūtas kompleksā uzstāsies jau trešo reizi. Viņš ir ļoti mīlēts dažādu paaudžu mūzikas cienītāju vidū, tāpēc priecājamies, ka jauno koncertsezonu piektdien, 16. janvārī, varam atklāt ar viņa muzikālo programmu," saka "Rāmkalnu" projektu vadītāja asistente Sanita Bindre-Tabaka.

"Igo ar prieku atgriežas "Rāmkalnos"," stāsta mūziķa menedžeris Uģis Dadzis. "Muzikālā vakara repertuāru viņš sastāda koncerta dienā atbilstoši savam noskaņojumam un konkrētajai situācijai. Taču jau tagad ir skaidrs, ka tajā noteikti skanēs dziesmas no grupu "Līvi" un "Remix" repertuāra, kā arī Igo solokarjeras, sākot ar 90. gadu iemīļotākajiem hitiem un beidzot ar dziesmām, kas savu pirmatskaņojumu piedzīvoja pagājušajā gadā.

Šis koncerts noteikti atšķirsies no iepriekšējiem, jo ikkatrā Igo liek akcentus uz citām dziesmām un sajūtām. Ir skaņdarbi, kas pasaules notikumu kontekstā kļuvuši aktuālāki, citi atkāpušies malā.

Vēl atklāšu, ka Igo turpina darbu pie četru dabas stihiju cikla "Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss". Pirms diviem gadiem kopā ar komponistu Jāni Strazdu tika radīts uguns tematikai veltīts albums un koncertprogramma. Pagājušajā gadā Igo kopā ar Valtu Pūci apskatīja zemes tēmu. Šobrīd kopā ar Mārtiņu Braunu jau ir uzsākts darbs pie ūdens tematikas."

"Mūsu atpūtas kompleksā rīkotie koncerti ir īpaši ar to, ka mūziķi uzstājas bistro bārā un ir rokas stiepiena attālumā no klausītājiem, kuri sēž pie galdiņiem. Katram koncertam ir cita emocija, noskaņa, stāsts, bet visos valda silta, mājas atmosfērai līdzīga gaisotne," piebilst Sanita Bindre-Tabaka un aicina piebiedroties klausītāju pulkam.