06.10.2014 16:09

"Bubblelandia" – krāšņs ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovs ar Pecolli un citu mākslinieku uzstāšanos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Bubblelandia" – krāšņs ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovs ar Pecolli un citu mākslinieku uzstāšanos publicitātes

Iluzionisti Pecolli ir iestudējuši un producējuši neticami krāšņu, atraktīvu un modernu projektu – šovu "Bubblelandia" (ārvalstīs ""B" – The underwater bubble show"), kas krāšņuma ziņā līdzinās "Cirque du Soleil" izrādēm.

Šo izrādi jau ir redzējuši skatītāji Itālijā, Libānā, Kaļiņingradā, Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Kuveitā, Katarā un cituviet. Šovs nepārtraukti tiek papildināts ar aizvien jaunām un efektīvām idejām. Tā jaunāko versiju Latvijas skatītājiem būs iespēja redzēt 8. novembrī Rīgas Kongresu namā divās izrādēs. Izrāde ir paredzēta ģimeņu auditorijai bez vecuma ierobežojumiem.

Izrādē uzstājas iluzionisti un ziepju burbuļu meistari Pecolli, kā arī talantīgi cirka žanra pārstāvji – žonglieri, kontorsionisti un dejotājas, kā arī Smilšu mākslas meistari. Izrādē tiek izmantoti daudzi specefekti un jaunākie sasniegumi šovu vizuālajā mākslā, un tās darbība notiek gan uz skatuves, gan skatītāju vidū un ir ļoti interaktīva.

Krāšņos skatuves tērpus ir veidojusi atraktīvā Elita Patmalniece, izrādes mūziku komponējis azartiskais Valdis Zilveris. 2015. gada sezonā Pecolli ar šo izrādi dosies pasaules tūrē uz Krieviju, Ķīnu un Ameriku.

Šova pamatā ir stāsts par cilvēka dzīvi. Tā var būt pelēka vai krāsaina. Šoreiz tā būs krāsaina. Izrādes notikumi aizved pelēko un steidzīgo cilvēciņu uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu, kas saucas "Bubblelandia" (Burbuļlandija). Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties, ieskatīties, papriecāties, atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, un tas ir tepat uz šīs planētas, precīzāk – tas ir mūsos pašos – mūsu dvēseles Okeānā.

Vajag tikai pamosties! Burbuļlandijas "iemītnieki" – jūras zirdziņi, drakoniņi, jūras zvaigznes, papagaiļzivtiņas un citi – ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā zemūdens pasaulē, gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni, gan liekot dejot krāsainām jūras aļģēm un lidināties milzu medūzām, gan liekot Lāzeru stariem mirguļot, iesaistot tajā skatītājus, gan veidojot jūras viļņus, gan arī lidinot milzu burbuļu bumbas. Nevar atklāt visus brīnumus, kas notiks.

Krāšņajā ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovā plānojas jauni pārsteigumi – tiks izmantotas jaunākās apgaismes tehnoloģijas, kas apvienos trīs dažādus efektus vienā. Šobrīd top arī jaunas dekorācijas ar milzu astoņkāji un jūraszirdziņu, kā arī tiks izmantots unikāls jauns veids smilšu zīmēšanas tehnikā. Īpaši no Francijas tiks atvests tīkls, kas nepieciešams, lai skatītāji redzētu vienu no jaunākajiem izrādes brīnumiem.

Organizators – Pecolli
www.pecolli.lv
Tālrunis: 29470394
Izrādes valoda – mūzika
Izrādes garums – 1,5 h izrāde plus 20 minūšu starpbrīdis pa vidu
Izrāde dažāda vecuma auditorijai
Biļešu cena: no 10 līdz 30 eiro
Biļetes "Biļešu serviss" kasēs
Vairāk: www.underwaterbubbleshow.com un "Facebook.com" lapā

Iepriekš:
Pecolli ģimene pirms pasaules tūres izbauda Sardīnijas sauli