17.08.2012 13:37

Pecolli ģimene pirms pasaules tūres izbauda Sardīnijas sauli

Autors  Elīna Kondrāte
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dace atklāj, ka "visburvīgākā" mārupiešu ģimene Jauno gadu sagaidīs Florencē, un līgumā iekļāvuši punktu, ka pusnaktī vienu stundu saskandinās šampanieša glāzes un svinēs jauno gadu pašu lokā, nevis uzstājoties. Dace atklāj, ka "visburvīgākā" mārupiešu ģimene Jauno gadu sagaidīs Florencē, un līgumā iekļāvuši punktu, ka pusnaktī vienu stundu saskandinās šampanieša glāzes un svinēs jauno gadu pašu lokā, nevis uzstājoties. www.worknlife.lv

Burvju māksliniece mārupiete Dace Pecolli kopā ar vīru Enriko un dēlu Danti tikai pirms pāris dienām atgriezusies no saulainās Sardīnijas salas Itālijā. Taču nu ir atpakaļ, lai gatavotos gaidāmajai pasaules tūrei un tiktos ar burvju klubiņa audzēkņiem.

 

"Braucām vecmāmiņai atrādīt mazdēlu. Parasti Dante uz laukiem devās uz mēnesi, un visi jau smējās, ka forši lauki Dantem – tālajā Sardīnijā," smej Dace. Sardīnijas salā dzīvo Enriko vecāki – mamma Valentīna, kura sasniegusi jau cienījamo 79 gadu vecumu, un tēvs Džani Antonio, kuram apritējuši 85.

"Latviskojot Jānis Antons," smaidot piebilst Dace. Laiks salā, kā allaž esot bijis lielisks – saulains un 35 grādus silts. "Katru reizi priecājamies būt Sardīnijā ne tikai tāpēc, ka tur ir saule, jūra un kalni, bet arī tāpēc, ka Dante ļoti labi integrējas itāļu vidē. Viņam jau tur ir savi draugi: Riki un citi, kas viņu ikreiz sagaida."

Dace atzīst, ka lielu prieku salā sagādājis tas, ka atradusi jaunu rakstnieka Paulu Koelju grāmatu: "Esmu ļoti iecienījusi viņa grāmatas, un jau biju izlasījusi visas, kas vien pieejamas latviešu, angļu un itāļu valodā. Kā īsta grāmatu medniece – atradu vēl vienu!"

Savukārt jau piektdien Pecolli ģimene uz 10 dienām dodas uz Turciju, lai atpūstos šaurākā ģimenes lokā – tikai trijatā. "Bišķiņ atpūtīsimies, lai uzkrātu enerģijas lādiņu lielajai tūrei." Divus gadus ilgā Mārupē mītošo burvju mākslinieku tūre pa Itāliju sāksies decembrī.

"Dante dosies kopā ar mums. Līdzi brauks arī skolotāja. Cerams, mācības viņš neiekavēs. Toties iegūs pasaules skolu, dzīves skolu un apjautīs, kā tas ir – braukāt no pilsētas uz pilsētu." Pirms aizbraukšanas plānota burvju klubiņa "A.M.B.E.R." tikšanās. "Četros gados neesam izlaiduši nevienu tikšanos ar jauniešiem. Šajā reizē viņi mums rādīs visu to spilgtāko, ko četru gadu laikā iemācījušies."