27.03.2014 14:00

Ķekavas novadā durvis vēris jau otrais veikals "Elvi", šoreiz Daugmalē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas novadā durvis vēris jau otrais veikals "Elvi", šoreiz Daugmalē publicitātes

27. martā Daugmalē "Ceļmalās" atvērts jauns veikals "Elvi".

"Šis ir jau otrais veikals "Elvi" Ķekavas novadā – tā īpašnieks ir mūsu jaunais franšīzes partneris SIA "Jāņezers"," informē SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine. "Pirms vairākiem gadiem Daugmalē jau bijis veikals "Elvi", un šodien tas atgriežas ar jaunu vizuālu identitāti un augstiem piedāvātās produkcijas un pircēju apkalpošanas standartiem."

Pirmais veikals "Elvi" Ķekavas novadā tika atvērts 2009. gada aprīlī tirdzniecības centrā "Liiba", kas veiksmīgi darbojas arī šodien.

"Veikals "Elvi" Daugmalē, kura tirdzniecības zāles platība ir 226 kvadrātmetri, būvēts un iekārtots pēc franšīzes partnera redzējuma un "Elvi" standartiem tā, lai pircējiem būtu ērta produktu izvēle, izvairītos no drūzmēšanās un iepirkšanās sagādātu tikai patīkamas emocijas," skaidro L. Vārtukapteine. Jaunais veikals strādās katru dienu no pulksten 8 līdz 22 un, tāpat kā "Elvi" tirdzniecības centrā "Liiba", būs ērts piestāšanai arī autobraucējiem, jo atrodas tieši pie 1. šķiras valsts autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava.

"Esam patiesi gandarīti, ka partneris, jūtot iespēju augt un attīsties, pievienojās SIA "Elvi Latvija" franšīzei. Šis piemērs rāda, ka arī Latvijas reģionos ir iespējams sekmīgi strādāt un sasniegt biznesa mērķus," norāda L. Vārtukapteine, papildinot, ka jau aprīļa sākumā "Elvi" nāks klājā ar vēl vienu pozitīvu ziņu – Latvijā tiks atklāts jau 100. veikals "Elvi", un tas atradīsies Tērvetē.

Veikala "Elvi" atklāšanas svētkos Daugmalē sarūpēti dažādi pārsteigumi: baloni, konfektes bērniem un nelielas dāvaniņas pirmajiem pircējiem.

Vēl piebilstams, ka jau minētais veikals "Elvi" tirdzniecības centrā "Liiba" atzīts par labāko 2013. gada veikalu Latvijā.