17.03.2014 11:59

Veikals "Elvi" Ķekavā atzīts par labāko 2013. gada veikalu Latvijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Augstu novērtējumu LTA rīkotajā konkursā saņēma arī veikals "Elvi" Ādažos. Augstu novērtējumu LTA rīkotajā konkursā saņēma arī veikals "Elvi" Ādažos. publicitātes

14. martā svinīgā apbalvošanas ceremonijā Rīgas domes sēžu zālē veikals "Elvi" Ķekavā, kas atrodas tirdzniecības centrā "Liiba", saņēmis galveno balvu kā labākais veikals 2013. gadā.

Šis ir augstākais novērtējums Latvijas tirgotāju asociācijas (LTA) rīkotajā konkursā "Latvijas labākais tirgotājs" nominācijā "2013. gada labākie veikali".

Apbalvotā veikala īpašnieks un nacionālā mazumtirgotāja "Elvi" franšīzes partneris ir SIA "VITA mārkets", kam kopumā pieder 17 veikali "Elvi" visā Latvijā. Minētais veikals tirdzniecības centrā "Liiba" tika atvērts 2009. gada 9. apīlī, līdz ar to šogad svinēs piecu gadu jubileju.

Augstu novērtējumu LTA rīkotajā konkursā saņēma arī veikals "Elvi" Ādažos, kura īpašnieks ir jau pieminētā SIA "VITA mārkets".

"Esam patiesi gandarīti, ka jau otro gadu pēc kārtas "Elvi" saņem tik augstu vērtējumu no savu kolēģu – mazumtirgotāju un Latvijas Tirgotāju asociācijas ekspertu – puses," atzīst SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine. "Pērn nacionālais mazumtirgotājs "Elvi" ieguva apbalvojumu kā "Labākais veikalu tīkls 2012. gadā."

"Ir patīkami, ja tiek novērtēts tas milzīgais darbs, enerģija un entuziasms, kas daudzu gadu garumā ieguldīti, veidojot nacionālu tirdzniecības tīklu, kas atbalsta vietējos ražotājus, zemniekus un citus uzņēmējus Latvijā," piebilst L. Vārtukapteine.

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" ietvaros tā dalībnieki dažādās nominācijās tika analizēti un vērtēti pēc daudziem kritērijiem – biznesa izaugsmes, attieksmes pret sadarbības partneriem un pircējiem, biznesa ētikas aspektiem un radītajiem darba apstākļiem. Ikvienu nominantu apmeklēja īpaša komisija, kura uz vietas izvērtēja paveikto, intervēja uzņēmuma vadību un darbiniekus, kā arī apkopoja atsauksmes no pircējiem.

Latvijas Tirgotāju asociācija ir viena no senākajām Latvijas tirgotājus vienojošajām nevalstiskajām organizācijām, kuras mērķis ir pārstāvet un aizstāvēt nacionālo tirgotāju intereses. Pērn LTA atzīmēja savu 100 gadu jubileju.

Latvijas nacionālā mazumtirgotāja "Elvi" prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte un vieta, kurā viņš dzīvo: "Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu." SIA "Elvi Latvija" ir zīmola "Elvi" turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.