11.01.2013 16:50

Babītē pie naudas balvām tiek tikai novērtētākie

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pie 200 latu naudas balvas īsi pirms gadumijas tika vairāki Babītes novada pašvaldības darbinieki. Pie 200 latu naudas balvas īsi pirms gadumijas tika vairāki Babītes novada pašvaldības darbinieki. foto.delfi.lv

Lai gan oficiāli Babītes novadā prēmijas netika maksātas, pie naudas balvām atsevišķi cilvēki tika.

"Vēlētos uzsvērt, ka tāda prēmiju sistēma pašvaldības darbiniekiem nav. Naudas balvas tiek pasniegtas tiem darbiniekiem, kuri ir veikuši ievērojamu darbu vai personīgu ieguldījumu aizvadītajā gadā, tieši tāpat kā tiek apbalvoti novada sportisti par izciliem sasniegumiem," norāda Babītes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Siliņa.

Starp naudas balvas saņēmējiem esot, piemēram, sportisti Mārtiņš Lapsiņš un Māris Grēniņš. "Starp šiem cilvēkiem minama arī Aina Kvēpa. Viņas personīgais ieguldījums novada attīstībā ir neapšaubāms," tā pašvaldības pārstāve.

Pie naudas balvām, proti, 200 latiem "uz papīra", tika arī divas pašvaldības darbinieces – nodokļu administratores Kristina Skadiņa un Santa Čingule. Tā esot kā pateicība par ieguldīto darbu, veiksmīgi sadarbojoties ar fiziskām un juridiskām personām, valsts un pašvaldību institūcijām, atgūstot personu nekustamā īpašuma nodokļa maksājumu parādus un kavējuma soda naudas.

Starp naudas balvas saņēmējiem ir arī mikroautobusa vadītājs Valdis Dancis par viņam uzticēto pienākumu godprātīgu un bezavāriju izpildi, ilgus gadus pārvadājot pašvaldības iestāžu darbiniekus un izglītības iestāžu audzēkņus, bieži darbu veicot ārpus noteiktā darba laika un brīvdienās.

"Naudas balva tika izmaksāta arī darba aizsardzības un civilās aizsardzības speciālistam Edvīnam Prančam par ieguldīto darbu un veiksmīgu sadarbību ar pašvaldības iestāžu vadītājiem, darba un civilās aizsardzības normu uzraudzībā, dokumentu sakārtošanā, apmācību pasākumu organizēšanā un darba vides uzlabošanā, kā arī projekta "Algoti pagaidu sabiedriskie darbi" sekmīgas norises koordinēšanā Babītes novadā," zina teikt Z. Siliņa.

"Šis bija tas gads, kad tika novērtēts arī to cilvēku darbs, kurus mēs nereti ikdienā aizmirstam. Pie naudas balvām tika arī divas pašvaldības apkopējas un trīs kārtības sargi."

Iepriekš:
Pie svētku prēmijām tikuši ne visu Pierīgas pašvaldību darbinieki