31.05.2013 15:14

Jaunajām Ķekavas "buldodzēm" sudrabs un bronza

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunajām Ķekavas "buldodzēm" sudrabs un bronza arhīvs

Ar finālspēlēm divās vecuma grupās jaunietēm šonedēļ finišējis Latvijas bērnu un jaunatnes florbola čempionāts.

Turnīrā U-12 vecuma grupā, kurā piedalījās četras komandas, "Ķekavas Bulldogs" kluba meitenēm pusfinālā ar 2:1 izdevās pārspēt komandu "Rīgas lauvas", kas piecu apļu garajā pamatturnīrā bija finišējusi virs ķekavietēm.

Savukārt finālā Ķekavas "buldodzes" atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu 1:6 un finišēja otrajā vietā. Vienīgos vārtus izšķirošajā cīņā Ķekavas kluba labā guva Anna Mūrniece.

Anna bija viena no vadošajām "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm arī divus gadus vecāko spēlētāju (U-14) komandu finālturnīrā, kas ceturtdien notika Ķekavas sporta klubā.

Laukuma saimnieces, kuras regulāro sezonu bija pabeigušas trešajā vietā, pusfinālā zaudēja "Rubenei" 2:4, bet spēlē par bronzas medaļām pārliecinoši pieveica Inčukalns/"Coyote" vienību 6:2.

Šajā mačā Anna Mūrniece guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet Edīte Ozoliņa piedalījās visu sešu vārtu guvumā – divi precīzi metieni un četras piespēles. Inčukalna komandas labā abus vārtus guva Monika Džigure, kura iepriekš otrajā pusfināla mačā – 8:20 pret "Rīgas lauvām" – "Coyote" rindās atzīmējās ar septiņiem precīziem raidījumiem.

Jau ziņots, ka "Ķekavas Bulldogs" meitenes U-16 vecuma grupā ierindojās trešajā vietā, bet vecākajā U-18 grupā otro vietu izcīnīja florbola skolas (FS) "Masters"/"Blindsave" komandas florbolistes.

Pierīgas puišu komandas Latvijas bērnu un jaunatnes florbola čempionātā godalgotas vietas ieguva trijās no piecām vecuma grupām. FS "Masters"/Ulbrokas komandas izcīnīja Latvijas čempionu titulus vecuma grupā līdz 14 un 18 gadiem, bet U-16 grupā ieņēma trešo vietu. Vēl trešā vieta "Ķekavas Bulldogs" kluba komandai 14 gadus veco jauniešu turnīrā.