26.05.2013 16:57

Siguldas badmintonistiem divas medaļas SELL studentu spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas badmintonistiem divas medaļas SELL studentu spēlēs Siguldas badmintona klubs

Divas dienas Baložu vidusskolā notikušajā turnīrā Siguldas badmintona kluba pārstāvis Didzis Gureckis izcīnīja trešo vietu individuālajā turnīrā un pārī ar Paulu Gurecki arī dubultspēļu turnīrā.

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas students D. Gureckis vīru vienspēļu apakšgrupas turnīrā bija izcīnījis divas uzvaras, bet pusfinālā ar 14:21, 14:21 piekāpās vēlākajam turnīra uzvarētājam Andrejam Dolotovam no Krievijas.

Zaudējumu pusfinālā piedzīvoja arī Pauls Gureckis no Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas – 12:21, 21:23 pret Tauri Kalmetu no Igaunijas. Līdz ar to abi siguldieši maču par bronzas medaļu aizvadīja savā starpā – Didzis uzvarēja 21:12, 21:18.

Līdzīgi Didzim un Paulam klājās dubultspēļu turnīrā. Apakšgrupā viņi guva vienu uzvaru un piedzīvoja vienu zaudējumu, pusfinālā piekāpās Andim Bērziņam un Andrejam Dolotovam, bet mačā par trešo vietu pārspēja lietuvieti Filipu Perlovu un igauni Tauri Kalmetu 21:14, 19:21, 21:16.

SELL spēles ir gadskārtējas sporta sacensības vairākos sporta veidos, kuros sacenšas augstskolu studenti no Somijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas, kā arī viesi no citām valstīm.