25.05.2013 12:02

"Audas" futbolisti vairākumā zaudē pastarīšiem tukumniekiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas pirmās līgas kārtējā spēlē negaidītu zaudējumu savā laukumā piedzīvojuši Ķekavas futbola kluba "Auda" spēlētāji.

Piektdien FK "Auda" futbolistu pretinieki bija futbola kluba "Tukums 2000", Tukuma sporta skolas un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda, kas līdzšinējos septiņos mačos bija spējusi gūt tikai vienu uzvaru un turnīra tabulā ieņēma priekšpēdējo 15. vietu (paši ķekavieši bija sestie).

Spēle sākās atbilstoši rangam. Mājinieki pēc Edgara Nitiša precīzā sitiena 16. minūtē izvirzījās vadībā, un, kaut arī pirmajā puslaikā pārsvaru palielināt neizdevās, tas, ka 34. minūtē viesi pēc noraidījuma palika skaitliskā mazākumā, it kā vairoja "Audas" futbolistu izredzes.

Taču pēc pārtraukuma notika tieši pretējais. 63. minūtē FK "Tukums 2000" TSS/Salaspils futbolisti panāca izlīdzinājumu, bet vienpadsmit minūtes vēlāk kādā epizodē sarkano kartīti izpelnījās mājinieku vārtsargs Mārcis Melecis, uz FK "Auda" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko viesi realizēja – 1:2.

Drīz pēc tam noraidījumu izpelnījās vēl viens tukumnieku futbolists, taču ne tas, ne vairākas spēlētāju maiņas ķekaviešiem situāciju nepalīdzēja uzlabot, un tika piedzīvots sāpīgs zaudējums, liecina Latvijas Futbola federācijas informācija.

Nākamo spēli FK "Auda" aizvadīs 1. jūnijā Ķekavā pret futbola kluba "Daugava Rīga" un Šitika futbola skolas komandu.