23.05.2013 13:30

Novadu komandas noskaidros Pierīgas čempionus florbolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Novadu komandas noskaidros Pierīgas čempionus florbolā Latvijas Florbola savienība

Pierīgā tik populārās spēles pārstāvji sestdien aizvadīs vienas dienas turnīru Inčukalna sporta kompleksā un Ropažu sporta centrā.

Pierīgas novadu sporta spēļu florbola turnīram šogad pietiekušās astoņu novadu komandas – par vienu vairāk nekā pērn.

No plkst. 10 Inčukalnā viena apļa turnīru, aizvadot 2 x 15 minūšu garus minimačus, izspēlēs pagājušā gada čempioni Stopiņu novada florbolisti, Saulkrastu, Krimuldas un Inčukalna komandas. Savukārt Ropažos spēlēs ne tikai mājinieki, bet arī Babītes, Baldones un Mārupes novada florbolisti.

Pēc dažu stundu pārtraukuma pa divām labākajām komandām no katras apakšgrupas pulcēsies Inčukalnā, kur no plkst. 15.20 paredzētas pusfināla spēles un pēc tam plkst. 17.30 finālmačs. Pārējās vietas tiks sadalītas Ropažos, kur grupu trešo vietu ieguvēji aizvadīs maču par piekto vietu kopvērtējumā, bet ceturto pozīciju īpašnieki izspēlēs septīto vietu.

Pagājušā gada Pierīgas novadu sporta spēļu turnīrā Stopiņu novada komanda finālā pārliecinoši pieveica 2011. gada čempionus Babītes novada florbolistus 9:1, bet trešo vietu otro gadu pēc kārtas ieņēma Baldones novada florbola komanda, kas "mazajā finālā" uzvarēja Saulkrastu novadu 9:2.