22.05.2013 09:40

Babītes un Carnikavas florbolistiem pusfinālā zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Rīgas atklātā florbola čempionāta pusfināla pirmajās spēlēs uzvaras gūst Ikšķiles un Saulkalnes komandas. Atbildes spēles jau trešdien un ceturtdien.

Abos pusfināla pirmajos mačos uzvaras guva viesu komandas, pirms šajās dienās paredzētājām atbildes spēlēm palielinot sava laukuma priekšrocības. Kā zināms, finālisti tiks noteikti divu spēļu summā.

Sporta kluba "Babīte" komanda savās mājās ar 2:6 piekāpās SK "Saulkalne" florbolistiem. Otrās trešdaļas sākumā Mārtiņš Lapsiņš laukuma saimniekiem izlīdzināja rezultātu (1:1), taču pēc tam saulkalnieši guva trīs vārtus pēc kārtas, bet pamatlaika izskaņā uzvaru nostiprināja ar vēl diviem precīziem metieniem minūtes laikā.

Vēl rezultatīvāka bija cīņa Carnikavā, kur vietējā florbola kluba spēlētāji ar 6:8 zaudēja florbola klubam "Ikšķile". Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Ēriks Čate un Andrejs Cvetkovs, bet Tomam Dālem vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Trešdien plkst. 20.45 Ezerkrastu vidusskolā Rīgā SK "Saulkalne" uzņems Babītes florbolistus, bet ceturtdien plkst. 21.10 FK "Ikšķile" savā laukumā tiksies ar Carnikavas komandu.