21.05.2013 21:12

Balsojumā noteiks Latvijas "Rītdienas zvaigznes" sportā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes rīkotāji – Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Ventspils pilsētas dome – aicina Latvijas sporta skolotājus un trenerus izvirzīt olimpiādes dalībniekus nominācijai "Rītdienas zvaigznes".

Portālā "Draugiem.lv" olimpiādes lapā ir izveidota īpaša aplikācija "Rītdienas zvaigznes". Nominācijai "Rītdienas zvaigznes" sporta skolotāji un treneri no 20. līdz 27. maijam ieteiks savus labākos Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes sportistus. No 27. maija līdz 7. jūnijam par viņiem varēs balsot līdzjutēji.

Trīs sportisti, kuri būs ieguvuši vislielāko balsu skaitu, iegūs tiesības Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes atklāšanas pasākumā Ventspilī nest olimpiādes karogu, kas ir īpašs gods un atzinība ikvienam jaunajam sportistam, informēja organizatori.

Portālā "Draugiem.lv" ir izveidota īpaša aplikācija, kurā jauniešiem būs iespēja vienkopus pulcēties un ar balsojumu atbalstīt labākos jaunos sportistus no sava novada un pilsētas. Lai veicinātu sportisko azartu jauniešu vidū, Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes rīkotāji ir sarūpējuši īpašas pārsteiguma balvas arī aktīvākajiem balsotājiem. Balvu ieguvēji tiks noskaidroti īpašā izlozē.

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde notiek reizi divos gados, kur labākie jaunie sportisti sacenšas pašvaldību komandu sastāvos 26 olimpiskajos sporta veidos, izcīnot ceļazīmi uz Eiropas Jaunatnes olimpiādi. Šogad Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde no 13. līdz 15. jūnijam risināsies Ventspilī, tajā piedalīsies aptuveni trīs tūkstoši jauno sportistu.