19.05.2013 17:28

Ulbrokas un Ķekavas florbolistiem četras medaļas Latvijas jaunatnes čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas un Ķekavas florbolistiem četras medaļas Latvijas jaunatnes čempionātā Latvijas Florbola savienība

Florbola skolas "Masters"/Ulbrokas jaunie spēlētāji izcīnījuši vienu pirmo un vienu trešo vietu, "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem divas bronzas.

Vecuma grupā līdz 14 gadiem (U-14) Latvijas čempionu titulu, sezonas laikā nepiedzīvojot nevienu zaudējumu, ieguvuši FS "Masters"/Ulbroka puiši. Ceturtdaļfinālā viņi divreiz pieveica CPSS/"Lekrings" komandu no Cēsīm (15:1 un 11:1), pusfinālā divu spēļu summā uzvarēja Lielvārdi (6:6 un 12:5), bet finālmačā pārliecinoši pieveica "Pārgauju" 7:2.

Bronzas medaļu šajā grupā nopelnīja "Ķekavas Bulldogs" kluba komanda. Pusfinālā ķekavieši sīvā cīņā piekāpās "Pārgaujai" (6:6 un 2:4), bet mačā par trešo vietu uzvarēja Lielvārdi 6:5. U-14 čempionātā piedalījās vēl divas Pierīgas komandas – Ādažu jaunie florbolisti piedzīvoja zaudējumu sešpadsmitdaļfinālā, bet sporta kluba "Babīte" spēlētāji izslēgšanas turnīram nekvalificējās.

Latvijas jaunatnes čempionātā U-16 vecuma grupā FS "Masters"/Ulbroka florbolisti ieņēma trešo vietu. Pusfinālā viņi divreiz bija spiesti atzīt Lielvārdes vienaudžu pārākumu (3:7 un 3:4), taču "mazajā finālā" pieveica Kocēnu "Rubeni" 8:3. Ķekavas "buldogi" izstājās no cīņas par medaļām astotdaļfinālā, bet SK "Babīte" arī šajā grupā izslēgšanas turnīrā nepiedalījās.

Vēl vienu trešo vietu izcīnījušas "Ķekavas Bulldogs" meitenes U-16 grupā. Pusfinālā viņas ar 1:5 zaudēja "Rubenei", bet spēlē par bronzu pārliecinoši pieveica Inčukalns/"Coyote" vienību 10:2.

Savukārt U-12 grupas turnīrā puišiem Pierīgas jaunie florbolisti palika bez medaļām. "Ķekavas Bulldogs" pusfinālā divreiz zaudēja Lielvārdes komandai (8:10 un 3:7), bet mačā par trešo vietu ar 5:8 piekāpās "Rubenei", kas iepriekš ceturtdaļfinālā bija pārspējusi FS "Masters"/Ulbroka komandu. SK "Babīte" florbolisti piedzīvoja zaudējumu sešpadsmitdaļfinālā, bet "Baložu Bulldogs" palika pēdējā 11. vietā B divīzijā.

Jau ziņots, ka Latvijas čempionu titulu vecuma grupā līdz 18 gadiem, finālā ar 8:6 pārspējot Liepājas "Kuršus", izcīnīja FS "Masters"/Ulbrokas komanda, bet šajā pašā vecuma grupā jaunietēm otro vietu ieņēma FS "Masters"/"Blindsave" komandas spēlētājas.