16.05.2013 12:17

Ropažos turpina uzvarēt favorīti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ropažos turpina uzvarēt favorīti www.ropazi.lv

Ropažu novada čempionātos novusā un galda tenisā ar līderu kārtējām uzvarām beigušies piektā posma turnīri.

Novusa turnīrā, kurā šoreiz startēja 14 dalībnieki, pirmo vietu ceturtajā posmā pēc kārtas izcīnīja Valdis Čunka, kurš kopumā izcīnīja astoņas uzvaras un divreiz nospēlēja neizšķirti.

Viena no retajām dalībniecēm, kura cīņā ar galveno favorītu spēja nosargāt neizšķirtu, bija Velga Nestore. Viņa nezaudēja nevienā mačā un ieņēma otro vietu. Trešais bija Andris Lapsiņš.

Pēc aizvadītajiem pieciem posmiem pārliecinošs līderis ar 40 punktiem ir V. Čunka, kaut pirmajā kārtā viņš nepiedalījās. 27 punkti ir Arnim Šīmenam, kurš pēdējā turnīrā palika sestajā vietā, bet trešais ar 24 punktiem ir A. Lapsiņš. V. Nestore piedalījusies tikai divos turnīros un ieņem sesto vietu.

Četrpadsmit dalībnieki piedalījušies arī novada galda tenisa čempionāta piektajā kārtā. Līdzīgi kā novusā, arī šeit ir izteikts favorīts – Anrijs Bergs visa turnīra gaitā nezaudēja nevienā setā, svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas un sava galvenā konkurenta Gundara Čiekura prombūtnē arī kļuva par līderi kopvērtējumā.

Otrajā un trešajā vietā ierindojās attiecīgi Reinis Eglītis un Ainārs Nīcmanis, kurš kopvērtējumā ir trešajā vietā, informēja sacensību tiesnesis Andrejs Ploriņš.

Līdz Ropažu novada galda tenisa un novusa čempionātu beigām paredzēts aizvadīt vēl četrus turnīrus.