13.05.2013 12:06

"MX Ādaži" braucēji trīsreiz uz pjedestāla Kandavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Leons Kozlovskis Leons Kozlovskis Jānis Pastars

Populārā motokrosa sacensību seriāla "Superkausa" otrajā posmā Kandavas "Lielās balvas" izcīņā, atkārtojot pirmajā posmā gūtos panākumus, divas uzvaras izcīnījuši "MX Ādaži" komandas pārstāvji.

Komandas līderis Leons Kozlovskis atkal bija labākais abos braucienos un līdz ar to arī posma kopvērtējumā senioru klasē. 14. vietā 28 dalībnieku konkurencē ierindojās vēl viens "MX Ādaži" braucējs Raitis Mežaraups.

Divas godalgotas vietas Kandavā izcīnīja Ādažu komandas pārstāvji kvadriciklu klasē. Pirmajā posmā pirms pusotras nedēļas izcīnīto uzvaru izdevās atkārtot Edgaram Meņģelim. Pirmajā braucienā viņš pēc neveiksmīga starta finišēja otrais aiz Ralfa Reinfelda, toties otrajā uzvarēja un svinēja uzvaru arī kopvērtējumā.

Trešajā vietā kvadriciklu klasē ierindojās Raivis Soote (braucienos 4. un 3. vieta), piektais bija Rinalds Dišlers-Kirilko (6., 4.) un astotais Jānis Saldavs (7., 9.).

Ādažu motokomanda bija pārstāvēta arī jauniešu klasē, kur 19. vietu 32 dalībnieku konkurencē ieņēma Matīss Siliņš. Abos braucienos viņš finišēja divdesmitais.

Prestižākajā "MX Pro" grupā notika trīs braucieni, un savainotā Matīsa Karro prombūtnē visos trijos triumfēja Augusts Justs. Otro vietu ieņēma Dāvis Līvs, trešo – Ivo Šteinbergs.

Superkausa trešā posma sacensības notiks 2. jūnijā Dobelē. Pavisam šogad paredzēti pieci posmi, viens no tiem arī Igaunijā.