13.05.2013 09:33

Inčukalna galda hokejistiem sudrabs un bronza

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Inčukalna galda hokejistiem sudrabs un bronza arhīvs

Inčukalnā notikušajā Latvijas čempionātā galda hokejā vietējā kluba pārstāvji tikuši pie divām godalgām.

Cīņā par Latvijas čempiona titulu "Open" kategorijā Inčukalna sporta kompleksā iesaistījās gandrīz 90 galda hokeja meistari. Pēc divām priekšsacīkšu kārtām tika noskaidroti 16 labākie spēlētāji, kuri turpināja sacensties izslēgšanas turnīrā. Viņu vidū iekļuva arī trīs Inčukalna galda hokeja kluba pārstāvji – juniors Filips Buhtujevs (izlikts ar 4. numuru), kā arī Matīss Saulītis (6.) un Sandis Kalniņš (11.). Vienu vietu aiz play off dalībnieku pulka palika Mikus Saulītis.

Astotdaļfinālā M. Saulītis ar 4:0 pārliecinoši pieveica kluba biedru S. Kalniņu, bet F. Buhtujevs ar 4:2 pārspēja Edgaru Vītolu. Ceturtdaļfinālā Matīss uzvarēja Jevgeņiju Zaharovu 4:1 un Filips – Sandi Lagzdiņu 4:3.

Pusfinālā M. Saulītis turpināja uzvaru gājienu ar panākumu 4:1 pār Edžu Kaņepu, savukārt F. Buhtujevs bija spiests atzīt Latvijas ranga līdera Ata Sīļa pārākumu 0:4. Finālā sīvā cīņā inčukalnietis Matīss Saulītis tomēr zaudēja A. Sīlim 3:4 un ierindojās otrajā vietā. Toties mačā par trešo vietu Filips Buhtujevs pārspēja E. Kaņepu 3:2 un nopelnīja bronzas medaļu.