08.05.2013 12:41

Olaines futbolistiem trīs uzvaras piecās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolistiem trīs uzvaras piecās spēlēs arhīvs

Latvijas jaunatnes čempionāta Zemgales reģiona turnīrus diezgan sekmīgi iesākušas divas futbola kluba "Olaine" komandas. Ķekaviešiem un salaspiliešiem zaudējumu vairāk.

1998./99. gadā dzimušo (U-15) puišu turnīra pirmajās divās spēlēs olainieši guvuši divas uzvaras. Vispirms viņi ar 3:2 pārspēja "Saldus/Brocēni" vienību, bet pēc tam ar 8:1 sagrāva Ķekavas futbola kluba "Auda" jauniešus.

Ķekaviešiem šī bija trešā spēle turnīrā – vēl viņi ar 0:6 zaudējuši "Saldus/Brocēni" futbolistiem, kā arī pārspēja vienaudžus no Kuldīgas 3:1.

Tostarp Zemgales čempionāta pirmā sabraukuma spēles aizvadījuši 2001. gadā dzimušo zēnu komandas, un visas trīs Pierīgas novadu vienības guvušas pa vienai uzvarai.

FK "Olaine" ar 3:0 pieveica jaunatnes futbola centra (JFC ) "Jelgava" otro komandu un ar 0:3 zaudēja tā pirmajai komandai, kā arī ar 2:4 piekāpās Salaspils sporta klubam "Kengaroos".

Salaspilieši vēl ar 0:2 zaudēja JFC "Jelgava-1" un ar 0:2 FK "Auda" puišiem, kas savukārt piedzīvoja zaudējumus spēlēs pret JFC "Jelgava-1" (0:8), JFC "Jelgava-2" (1:4) un Jelgavas bērnu un jaunatnes sporta skolu (2:3).

Čempionāta priekšsacīkšu otrais posms paredzēts 25.maijā Salaspilī un trešais – 3. jūnijā Ķekavā.