05.05.2013 21:17

Siguldietis Zīmelis pirmais "TREK-kauss" pirmajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldietis Zīmelis pirmais "TREK-kauss" pirmajā posmā arhīvs

Bijušais Latvijas biatlona izlases dalībnieks Raivis Zīmelis izcīnījis uzvaru "TREK-kauss" kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratona pirmajā kārtā Tērvetē.

45 kilometru garās distances finišā R. Zīmelis par pusotru sekundi apsteidza savu tuvāko sekotāju Dmitriju Sorokinu no "Rietumu Delfin" komandas. Trešajā vietā ierindojās ikšķilietis Pēteris Janevics no "NN sporta kluba", kurš uzvarētājam zaudēja sešas sekundes un ieņēma pirmo vietu V16 vecuma grupā.

Sesto vietu absolūtajā vērtējumā ieņēma Ervīns Smoļins no Ikšķiles, devīto – mārupietis Rihards Bartuševics.

Godalgotas vietas atsevišķās vecuma grupās "TREK-kauss" maratonā ieguva arī Pierīgas riteņbraucējas. Carnikaviete Justīne Brūvere S20 grupā ieņēma trešo vietu, trešā bija arī ikšķiliete Inga Mauliņa S30 grupā.

Sacensības notika arī pusmaratona (22,5 km) distancē, kurā pirmo vietu dāmu konkurencē izcīnīja kluba "Salaspils Zīriņi" pārstāve Dace Kalverša (59:03,7).

Pirmo vietu S15 vecuma grupā ieņēma Krista Ratniece, trešās – Anastasija Romanova no Stopiņu novada (S12) un Gaida Bite no Carnikavas (S50), bet puišiem V12 vecuma grupā trešais bija Arvo Godiņš no Ropažiem un piektais Elvijs Zommers no Ķekavas novada sporta skolas.