03.05.2013 11:25

Mārupieši Salaspilī zaudē tikai jelgavniekam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupieši Salaspilī zaudē tikai jelgavniekam rinaldssluckis.com

"Filter" individuālā brauciena (ITT) kausa izcīņas pirmajā posmā Salaspilī labāko trijniekā iekļuvuši divi Pierīgas riteņbraucēji.

Pirmajā posmā ceturtdien kopumā startēja 55 dalībnieki, kuri brauca 12 kilometru garu distanci no Silavas uz TEC-2 un atpakaļ. Visātrāk to paveica jelgavnieks Kaspars Launerts, kurš, sasniedzot vidējo ātrumu 44,7 km stundā, finišu sasniedza pēc 16 minūtēm un piecām sekundēm.

Tikai četras sekundes viņam zaudēja mārupietis Rihards Bartuševičs, bet trešo vietu absolūtajā vērtējumā un pirmo V30 vecuma grupā ieņēma viņa novadnieks, pazīstamais triatlonists Rinalds Sluckis. Uzvarētājam viņš zaudēja tieši pusminūti.

"Filter" individuālā brauciena kauss ir individuālo braucienu sacensības riteņbraukšanā, kas sešos posmos notiek Rīgas apkārtnē. Sacensību sērija ir domāta ne tikai profesionāliem un pusprofesionāliem sportistiem, bet jebkuram riteņbraukšanas cienītājam.

Vērtēšana notiek 12 vecuma grupās no 13 līdz 80 gadu vecumam dāmām un kungiem. Divriteņu izvēle ir brīva. Braucēji var piedalīties ar jebkāda veida divriteņiem – šosejas, kalnu, individuālo braucienu u.c. divriteņiem.

Sacensību seriāla otrais posms paredzēts 22. maijā Garkalnē, kur riteņbraucēji sacentīsies 20 km pāru braucienā.