30.04.2013 12:42

Pierīgas enduro braucēji laureātu vidū Lietuvā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas enduro braucēji laureātu vidū Lietuvā www.endurosports.lv

Baltijas "cross country" čempionāta otrajā posmā Biržu rajonā Lietuvā piedalījies pēdējos gados neredzēti liels dalībnieku skaits – motociklu klasēs startēja 87 dalībnieki, bet kvadriciklu klasēs 33 sportisti.

Par uzvarētāju absolūtajā vērtējumā un E1 klasē sīvā cīņā ar Uģi Klimonu kļuva Edgars Siliņš, bet sesto vietu šajā klasē un 15. vietu kopvērtējumā izcīnīja Ķekavas novada komandas "Fox Hill Moto Team" pārstāvis Jānis Renārs Kalniņš.

Astoto vietu E2 klasē un 24. vietu absolūtajā vērtējumā ieguva vēl viens "Fox Hill" braucējs Ainis Plešņa, bet divās citās klasēs Pierīgas motobraucējiem izdevās iekļūt labāko trijniekā.

Senioru grupā trešo vietu izcīnīja Uldis Veidenieks no Mārupes automotokluba "Bieriņi" (40. vieta kopvērtējumā). Savukārt 85 kub. cm klasē uzvarēja Normunds Lūriņš no motokluba "Olaine", bet trešais bija Sandis Frienbergs no "Fox Hill" komandas, kurš bija pirmais Baltijas un Latvijas čempionāta pirmajā posmā nedēļu iepriekš Ķesterciemā.

Baltijas "cross country" čempionāta trešais posms paredzēts jūnija vidū, bet vēl līdz tam notiks Latvijas čempionāta otrais posms.