29.04.2013 10:23

Baldones regbisti izcīna Pavasara kausu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones regbisti izcīna Pavasara kausu RK "Baldone"

Svētdien desmitajā Pavasara kausa izcīņā Baldonē, ko rīkoja regbija klubs "Rīgas Tilti" un tā ilggadējais vadītājs Arnolds Spāde, otro gadu pēc kārtas uzvarēja vietējā regbija kluba spēlētāji.

Turnīrā piedalījās astoņas komandas, kas pirmajā posmā tika ielozētas divās apakšgrupās. Pa divām labākajām vienībām kvalificējās pusfinālam.

Regbija kluba "Baldone"/LSPA regbisti apakšgrupas spēlēs uzvarēja Garkalnes klubu "Livonia" (26:12), Siguldas komandu (26:0) un "Rīgas Tiltus" (52:0), pusfinālā ar 19:6 pieveica Ķekavas "Miesniekus", bet finālā vēlreiz tikās ar "Livonia" regbistiem un uzvarēja 24:5, informēja Baldones klubā.

RK "Baldone"/LSPA sastāvā trenera Kārļa Dilbo vadībā spēlēja Gundars Grieķis, Mikus Ozols, Dāvis Gauja, Roberts Miksons, Emīls Pavlovs, Kristaps Jakušs, Dāvis Zagorskis, Kaspars Jakušs, Aigars Šilo un Egils Āboliņš.

Spēlē par trešo vietu "LMT/Eži" ar 22:0 pieveica "Miesniekus". Tālākajās vietās ierindojās "RT", Saldus, Sigulda un Valmieras "Fēnikss".

Tostarp Latvijas čempionātā regbija-15 otro uzvaru izcīnījuši Ķekavas novada regbija kluba "Miesnieki" spēlētāji, kuri Siguldā ar 48:19 (19:7) pieveica Valmieras komandu "Fēnikss".