28.04.2013 20:25

Motobraucējiem medaļas Latvijas čempionāta pirmajā posmā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Motobraucējiem medaļas Latvijas čempionāta pirmajā posmā www.superkauss.lv

Pierīgas komandu pārstāvji sacensībās Misiņkalna trasē Aizputē iekļuvuši labāko skaitā gan solo un blakusvāģu klasēs, gan kvadriciklu sacīkstēs.

Īpaši veiksmīgi Pierīgas motosportisti startējuši sacensībās kvadricikliem. Klasē "Kvadri Pro" uzvaru abos braucienos un līdz ar to arī kopvērtējumā svinēja Edgars Meņģelis no "MX Ādaži" komandas. Ceturtais šajā klasē bija viņa komandas biedrs Kārlis Bole un piektais – Rinalds Dišlers-Kirilko.

Uzvaru "Kvadri 100" klasē svinēja Mārupes automoto kluba "Bieriņi" pārstāvis Mārtiņš Toms Puķītis, kurš pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā finišēja pirmais. Savukārt "Kvadri iesācēji" grupā trešajā vietā ierindojās "MX Ādaži" braucējs Jānis Saldavs.

Otro vietu blakusvāģu klasē izcīnīja baldonietis Māris Rupeiks kopā ar Haraldu Kurpnieku – viņi abos braucienos finišēja otrajā vietā aiz Jāņa un Laura Daideriem. "MX2" klasē ar otrajām vietām abos braucienos otro vietu ieņēma jaunais Babītes novada motobraucējs Gints Filipsons, bet "MX 50" klasē trešais bija Edvards Bidzāns ("Bieriņi").

Prestižākajā "MX1" klasē triumfēja Latvijas motokrosa līderis Matīss Karro. Aiz viņa ierindojās Dāvis Ivanovs un igaunis Indreks Megi, bet 14. vietu ieņēma "MX Ādaži" komandas līderis pieredzējušais Leons Kozlovskis (braucienos 11. un 19. vieta).

Vēl piektās vietas ieņēma Mārupes AMK "Bieriņi" pārstāvji Patriks Ūzuls 65 kub. cm klasē un Atis Alžāns apvienotajā senioru/veterānu/dāmu klasē.