28.04.2013 14:31

Velokrosa "Baloži" pirmais posms pulcē gandrīz 250 dalībnieku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Velokrosa "Baloži" pirmais posms pulcē gandrīz 250 dalībnieku "Trek DPA"

Paši mazākie riteņbraukšanas sacensību dalībnieki veica 60 metrus, pieredzējušākie sacentās 35 kilometru distancē.

Elites grupā uzvarēja Oļegs Meļehs no "Trek DPA" komandas, kurš finišēja pēc stundas, 30 minūtēm un 20 sekundēm. Minūti un 35 sekundes 35 km braucienā viņam zaudēja Dmitrijs Sorokins ("Rietumu-Delfin"), vēl nepilnu pusminūti vēlāk mērķi sasniedza ikšķilietis Ervīns Smoļins ("NN Sporta klubs").

28 000 metru distancē pirmais finišēja Agnis Apse no "Gandrs Merida" komandas (1.15:56), bet labākā starp dāmām bija Dana Rožlapa ("MySport Stevens"), kurai pirmā vieta dāmu elites grupā. 21 km braucienā uzvarētājs Jānis Lapsiņš ("NN Sporta klubs") apsteidza divus Ķekavas novada sporta skolas pārstāvjus Niklāvu Boļši un Edgaru Maculeviču. Boļšim pirmā vieta vecuma grupā līdz 16 gadiem.

14 kilometros ķekaviešiem dubultuzvara – pirmās divas vietas izcīnīja ĶNSS audzēkņi Kristofers Bindemanis un Vladlens Gurkins, bet dāmu konkurencē labākā bija valmieriete Dace Fūrmane. Savukārt 7000 m braucienā pirmās vietas ieguva Kristaps Bokišs un Rūta Brakovska.

Bērnu sacensībās dalībnieki veica distances no 60 līdz 2100 metriem. Trīsgadīgo grupā labākie bija Toms Rūdolfs Kupčs un Kate Pavilone, piecgadīgo – Kaspars Jubelis un Elīna Biseniece, septiņgadīgo – Gustavs Krasts un Elīna Ustupa, deviņgadīgo – Toms Ustups un Ramona Poreitere, bet desmitgadīgo – Bruno un Samanta Krampes. Pavisam uzvarētāji tika noteikti 14 vecuma grupās.

Velokrosa "Baloži" otrais posms paredzēts 11. maijā.