25.04.2013 13:14

Siguldas jaunie badmintonisti ievāc medaļu ražu Polijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Siguldas jaunie badmintonisti ievāc medaļu ražu Polijā Siguldas badmintona klubs

Siguldas sporta skolas un badmintona kluba pārstāvji tradicionālajā jauniešu badmintona turnīrā Polijas pilsētā Zamoščā iekļuvuši starp laureātiem gan vienspēļu, gan dubultspēļu sacensībās.

Turnīrā piedalījās vairāk nekā 275 dalībnieki no Baltkrievijas, Latvijas, Polijas, Slovākijas un Ukrainas. Divas zelta medaļas savā īpašumā ieguva Gints Bērziņš U-11 A vecuma grupā. Vienspēļu turnīra finālā viņš pārliecinoši ar 21:6, 21:16 pieveica Dominiku Dadeju no Polijas un svinēja uzvaru arī jaukto dubultspēļu turnīrā pārī ar Amandu Azarovu, kura meiteņu vienspēļu turnīrā ieņēma trešo vietu.

U-11 B grupā divas pirmās vietas izcīnīja Arta Priedniece, kura uzvarēja meiteņu vienspēlēs un pārī ar Polijas badmintonistu Jakubu Smolaku arī jauktajās dubultspēlēs. Savukārt Rūta Aizupiete uzvarēja gan meiteņu vienspēļu kategorijā, gan kopā ar Luīzi Gulbi dubultspēlēs U-13 B vecuma grupā, infiormēja Siguldas badmintona klubā.

Pa divām medaļām U-13 A vecuma grupā nopelnīja Ardis Daniels Bedrītis un Liāna Lencēviča. Viņi kopā jauktajās dubultspēlēs ieņēma otro vietu, bet vienspēlēs Bedrītim sudrabs un Lencēvičai bronza.