15.04.2013 15:18

Salaspilieši dominē Rīgas atklātajā čempionātā armrestlingā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Salaspilieši dominē Rīgas atklātajā čempionātā armrestlingā www.armwrestling.lv

Gandrīz visās svara kategorijās un vecuma grupās Salaspils roku cīņas meistari iekļūst starp godalgoto vietu īpašniekiem.

Turnīrā "Rīga Open" piedalījās arī viesi no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Zviedrijas, vairākās svara kategorijās izrādot pienācīgu pretestību mājiniekiem.

Sacensībās cīņā ar labo roku absolūtajā svara kategorijā ("Open") uzvaru izcīnīja titulētais armrestlinga meistars, aizvadītā gada Salaspils labākais sportists Jānis Amoliņš. Otrajā vietā viņš atstāja Raimondu Antonoviču. Savukārt dāmām kategorijā virs 65 kilogramiem dubultuzvaru cīņās ar abām rokām guva Žanna Čingule.

Pirmo vietu cīņā gan ar kreiso, gan labo roku svara kategorijā līdz 70 kg ieguva Salaspils sporta skolas roku cīņas nodaļas treneris Raimonds Liepiņš, bet Ingars Strazdiņš bija otrais cīņā ar labo roku un ceturtais ar kreiso roku.

Divas otrās vietas Vitālijam Miņkovam kategorijā līdz 78 kg, bet Kaspars Grāvis ieguva pat trīs godalgas – uzvarēja junioru konkurencē (līdz 18 gadu vecumam) kategorijā virs 70 kg ar labo roku un bija otrais cīņā ar kreiso roku, kā arī ieņēma trešo vietu pieaugušo sacensībās līdz 78 kg cīņā ar kreiso roku.

Junioru sacensībās salaspilieši izcīnīja vēl četras medaļas. Dubultuzvaru svara kategorijā līdz 70 kilogramiem guva Vladislavs Krasovskis, bet Viesturam Liepam un Artūram Kalnačam pa vienai trešajai vietai kategorijā virs 70 kg.