12.04.2013 20:16

Mālpils profesionālās vidusskolas puiši ar "krampi"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Vidzemes novada čempionātā spiešanā guļus Mālpils profesionālās vidusskolas audzēkņi izcīnījuši vienu individuālo uzvaru, trīs godalgotās vietas un piekto vietu komandu vērtējumā.

Mālpilī notikušajās sacensībās septiņās svara kategorijās piedalījās 60 Vidzemes arodvidusskolu un profesionālo vidusskolu pārstāvji no Aizkraukles, Smiltenes, Priekuļiem, Jaungulbenes, Valmieras, Cēsīm un Ērgļiem. Mājiniekus pārstāvēja septiņi stiprinieki. Līdzīgi kā svarcelšanā katram dalībniekiem tika doti trīs piegājieni, rezultātu fiksējot pēc smagākā fiksētā stieņa.

Par Vidzemes novada čempionu svara kategorijā līdz 93 kilogramiem kļuva Roberts Binde. Viņam tika ieskaitīti divi no trim mēģinājumiem, no kuriem veiksmīgākajā viņš uzspieda 127,5 kg smagu stieni. Otrās vietas ieguvēju Maksimu Maksimovu no Aizkraukles profesionālās vidusskolas Roberts pārspēja par 7,5 kilogramiem.

Trešās vietas mājiniekiem izcīnīja Jānis Pavlovskis svara kategorijā līdz 59 kilogramiem (rezultāts – 65 kg) un Vladimirs Boļšakovs līdz 74 kg (100 kg). Piektajā vietā ierindojās Toms Krūmiņš kategorijā līdz 66 kilogramiem (85 kg), sestās – Dāvis Apikāts līdz 83 kg (107,5 kg) un Armands Ščedrunovs virs 93 kg (115 kg), bet astotais bija Jēkabs Rumpe līdz 59 kg (52,5 kg).

Komandu kopvērtējumā pirmās trīs vietas izcīnīja Aizkraukles profesionālā vidusskola, Smiltenes Valsts tehnikums un Priekuļu un Jāņmuižas Valsts tehnikums. Mājiniekiem piektā vieta.