07.04.2013 17:19

Salaspils frisbija klubam dubultuzvara Latvijas kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Salaspilieši izcīnījuši pirmās vietas Latvijas čempionātā un Latvijas kausa izcīņā gan dāmu, gan vīru konkurencē.

Divas dienas Ogrē notika Latvijas kausa izcīņas turnīrs, kas tiek uzskatīts par frisbija ziemas sezonas galveno notikumu. Abas labākās Salaspils kluba komandas, kas iepriekš bija uzvarējušas Latvijas čempionātā frisbijā telpās, turnīru sāka uzreiz ar pusfināla spēlēm.

Savukārt junioru komanda spēlēja no pirmās kārtas, kurā ar 10:13 zaudēja Daugavpils Universitātei, bet pēc tam ar 13:8 pārspēja "Mind Power Victory" komandu un debijas gadā finišēja septītajā vietā.

Dāmu turnīra pusfinālā salaspilietes ar 13:8 uzvarēja Valmieras frisbija komandu, bet pēc tam izšķirošajā spēlē pārliecinoši pieveica "KCN Rīga" frisbijistes 15:9. Trešajā vietā ierindojās Ogres "Moments", kas Latvijas kausu bija izcīnījis pirms gada, finālā pārspējot Salaspils klubu.

Vīru turnīra pusfinālā Salaspils "Wild Things" ar 13:11 uzvarēja rīdziniekus "Ultimate Decision", bet finālā negaidīti pārliecinoši ar 15:7 pieveica šāgada Latvijas vicečempionus "Hardcore Ultimate" komandu no Rīgas. Salaspilieši Latvijas kausu izcīnījuši otro gadu pēc kārtas.