05.04.2013 21:41

Mārupes volejbolisti finālu sāk ar pārliecinošu uzvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Mārupes volejbolisti finālu sāk ar pārliecinošu uzvaru arhīvs

Nacionālās līgas finālsērijā pret Kuldīgas novada sporta skolas/"K-Volejbols" komandu volejbola klubs "Mārupe" izvirzījies vadībā 1:0, nākamā spēle jau svētdien Kuldīgā.

Pirmajā mačā Jaunmārupes sākumskolas sporta zālē īsta cīņa izvērtās tikai trešajā setā. Pirmajos divos laukuma saimnieki svinēja pārliecinošas uzvaras ar vienādu rezultātu 25:16, bet trešajā setā atspēlēja divas setbumbas (22:24) un pabeidza spēli ar rezultātu 27:25. Par labākajiem spēlētājiem mājinieku rindās atzina Oskaru Pugu un Klāvu Zaļkalnu.

Sērija par čempionu titulu ritēs līdz kādas komandas trim uzvarētām spēlēm. Svētdien mārupieši viesosies Kuldīgā, bet 11. aprīlī paredzēta trešā spēle Jaunmārupē.

Šosezon komandas bija aizvadījušas divas savstarpējās spēles Nacionālās līgas pamatturnīrā, un arī tajās bija uzvarējuši Mārupes volejbolisti – 3:2 mājās un 3:1 viesos. Regulāro sezonu mārupieši beidza trešajā, bet kuldīdznieki astotajā vietā.

Nākamtrešdien cīņu par Nacionālās līgas bronzas medaļām sāks LSPA/Ķekavas novada komandas volejbolisti. Sērijā līdz divām uzvarām Baložu vidusskolas sporta zālē viņi uzņems sporta kluba "Limbaži" vienību.