04.04.2013 12:04

Ikšķiles florbolistiem otrais zaudējums sezonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles florbolistiem otrais zaudējums sezonā FK "Ikšķile"

Rīgas atklātā florbola čempionāta vicelīderi viesos piekāpušies Jelgavas novada komandai, taču turnīra tabulā saglabā otro pozīciju.

Florbola klubs "Ikšķile", kas nesen kļuva par Ogres novada amatieru atklātā čempionāta vicečempioniem, rezultātu atklāja jau spēles desmitajā sekundē un vēl trešās trešdaļas sākumā bija vadībā 6:4. Tomēr tad ikšķilieši divu minūšu laikā ielaida trīs vārtus un beigās piedzīvoja zaudējumu 7:8. Sergejs Aleksandrovs nopelnīja četrus rezultativitātes punktus – divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Šī FK "Ikšķile" komandai bija tikai otrā neveiksme līdzšinējās 20 spēlēs. Rīgas čempionāta otrā posma jeb superlīgas turnīra tabulā Ikšķiles florbolisti ar 18 punktiem pēc aizvadītām astoņām spēlēm ieņem otro vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no līderiem SK "Saulkalne" vienības.

Trešo vietu pagaidām ieņem sporta kluba "Babīte" komanda (14 punkti 9 spēlēs), bet sestajā pozīcijā ir Carnikavas florbola klubs (9 punkti 8 spēlēs), kas piektdien viesos tiksies ar "Pārdaugavas Bigfoots" florbolistiem.