03.04.2013 13:29

Divi zaudējumi pirms "bronzas spēles"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Divi zaudējumi pirms "bronzas spēles" Krišjānis Grantiņš

Sporta kluba "Babīte" florbola komanda sestdien aizvadīs spēli par trešo vietu Latvijas čempionāta pirmās līgas turnīrā pret FK "Rīga" komandu.

Līdz tam Babītes florbolisti aizvadījuši divas spēles Rīgas atklātajā čempionātā un abās piedzīvojuši zaudējumus. Cīņā pret superlīgas līderiem sporta klubu "Saulkalne" līdz otrās trešdaļas vidum sāncenši bija nodrošinājuši iespaidīgu pārsvaru 7:0 un beigās svinēja uzvaru 10:5.

Savukārt otrdienas mačā pret Armijas florbola klubu Babītes komanda, spēlējot tikai astoņu vīru sastāvā, vēl trīs minūtes līdz pamatlaika beigām bija vadībā 9:7, taču beigās piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā 9:10 (Mārtiņam Lapsiņam trīs gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles).

Superlīgas turnīra tabulā SK "Babīte" florbolisti ar 14 punktiem pēc aizvadītām deviņām spēlēm ieņem trešo vietu. Priekšā ir SK "Saulkalne" vienība ar 24 punktiem (10 spēlēs) un FK "Ikšķile" ar 18 punktiem (7 spēlēs). Sesto vietu pagaidām ieņem Carnikavas florbola klubs (9 p., 8 sp.).

Sestdien plkst. 18 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā Babītes komanda aizvadīs spēli ar florbola klubu "Rīga" par trešo vietu un bronzas medaļām Latvijas pirmajā līgā. Šosezon komandas jau aizvadījušas četras savstarpējās spēles. Rīgas čempionāta ietvaros rīdzinieki uzvarēja 9:7 un cieta sagrāvi 1:15, bet Latvijas pirmajā līgā Babītes florbolistiem divi zaudējumi (3:8 un 5:6).