03.04.2013 09:54

Saulkrastu basketbolistiem atbildes spēlē būs "neiespējamā misija"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu basketbolistiem atbildes spēlē būs "neiespējamā misija" www.basket.lv

Zaudējums Limbažu komandai ar 17 punktu starpību savā laukumā saulkrastiešiem atstāj niecīgas cerības iekļūt Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas pusfinālā.

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē Saulkrastos viesi vadību pārņēma pirmās ceturtdaļas vidū. Otrās ceturtdaļas sākumā limbažnieku pārsvars sasniedza desmit punktus (30:20), bet pirmā puslaika nogalē pietuvojās 20 punktu atzīmei (40:23). Otrajā puslaikā rezultāta starpība būtiskas izmaiņas nepiedzīvoja un stabili turējās aptuveni 20 punktu robežās. Beigu rezultāts 90:73 limbažnieku labā.

Jāņa Laksas trenētās Saulkrastu komandas uzbrukuma līderis Artjoms Ribakovs ar 16 punktiem atkal bija rezultatīvākais savā vienībā, taču šoreiz realizēja tikai četrus no 16 metieniem no spēles. Jānis Lāčaunieks laukuma saimniekiem guva 14, Kaspars Rubenis 12 punktus. Saulkrastu basketbolisti trāpīja tikai trīs no 16 trīspunktu metieniem, kā arī pamatīgi zaudēja cīņā par atlēkušajām bumbām (36:52).

LBL3 ceturtdaļfinālā uzvarētāji tiek noskaidroti divu spēļu summā, atbildes spēle Limbažos notiks piektdien.

Jau ziņots, ka divās citās ceturtdaļfināla spēlēs ar Pierīgas komandu piedalīšanos Carnikavas komanda pārliecinoši pieveica basketbola klubu "Salacgrīva" 89:71 (atbildes spēle piektdien), bet BK "Sigulda" ar 75:72 pārspēja Iecavas klubu "Dartija" (otrais mačs trešdien).