31.03.2013 17:07

Babītes volejbolistes septītās Baltijas līgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes septītās Baltijas līgā Krišjānis Grantiņš

Pēc divām neveiksmēm pirmajās spēlēs sporta kluba "Babīte" komanda Baltijas līgas finālturnīru beidz ar uzvaru un septīto vietu debijas sezonā.

Jau ziņots, ka piektdien ceturtdaļfinālā Babītes volejbolistes trijos setos zaudēja Jelgava/LU komandai, bet sestdien piecu setu cīņā piekāpās arī Tartu universitātes vienībai. Svētdien viņas sacentās ar vienīgo Lietuvas pārstāvi finālturnīrā Jonavas komandu "Achema-KKSC" un izcīnīja visai pārliecinošu uzvaru 3:0 (25:20, 25:17, 28:26).

Kā jau tika prognozēts, pirmās trīs vietas Baltijas līgā ieņēma objektīvi spēcīgākie Baltkrievijas klubi. Spēlē par trešo vietu Jelgava/LU ar 0:3 zaudēja Baranoviču "Atlant" komandai, bet mačā par pirmo vietu Mogiļevas "Kommunaļņik" volejbolistes ar 3:2 pārspēja Minskas "Minčanka".

Latvijas komandas var sākt gatavoties Latvijas čempionātam, kas norisināsies no 12. līdz 14. aprīlim Babītes sporta kompleksā. Tajā piedalīsies sešas komandas – trīs komandas, kas šajā sezonā startēja Baltijas līgā (Jelgava/LU, SK "Babīte" un Latvijas junioru izlase), kā arī trīs komandas, kuras startēja Amatieru līgā un būs izcīnījušas augstākās vietas.