29.03.2013 19:22

Babītes volejbolistes zaudē ceturtdaļfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes volejbolistes zaudē ceturtdaļfinālā Latvijas Volejbola federācija

Nedēļas nogalē sporta kluba "Babīte" dāmu volejbola komanda turpinās cīņu par piekto vietu Baltijas līgā.

Baltijas sieviešu volejbola līgas finālturnīrs šajās dienās notiek Jelgavā. Ceturtdaļfinālā piektdien tikās abi Latvijas klubi, un mājinieces Jelgava/LU komandas volejbolistes visai pārliecinoši trijos setos uzvarēja SK "Babīte" vienību.

Pirmajā setā jelgavnieces pamazām audzēja starpību un beigās vinnēja 25:18. Otro setu veiksmīgāk iesāka viešņas (5:1), taču laukuma saimnieces atbildēja ar sešiem punktiem pēc kārtas, vēlāk vēlreiz veica līdzīgu izrāvienu un setu pabeidza 25:16. Trešā seta sākumā Jelgavas volejbolistes izvirzījās vadībā 9:2, un šo starpību Babītes komandai vairs atspēlēt neizdevās – 25:17.

Sestdien plkst. 13 SK "Babīte" volejbolistes turnīrā par 5.–8. vietu tiksies ar Tartu universitātes komandu no Igaunijas, kas citā ceturtdaļfināla spēlē ar 1:3 zaudēja Minskas klubam "Minčanka". Baltijas līgas regulārajā sezonā, ko Babītes komanda pabeidza piektajā vietā Latvijas volejbolistes igaunietes abas reizes pieveica trijos setos.

Pusfinālos tiksies Jelgava/LU un "Minčanka", kā arī Baltkrievijas komandas Baranoviču "Atlant" un Mogiļovas "Komunaļņik".