26.03.2013 13:58

Olainieši trešie Jūrmalā, otrie Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olainieši trešie Jūrmalā, otrie Ādažos arhīvs

Zemgales telpu futbola čempionāta finālturnīrā 2000. gadā dzimušo puišu komandām trešajā vietā ierindojusies futbola kluba "Olaine" vienība.

Tiesības spēlēt finālā olainieši ieguva, iepriekš izcīnot otro vietu apakšgrupas turnīrā. Mežmalas vidusskolas zālē Kauguros Olaines jaunie futbolisti ar 4:3 uzvarēja jaunatnes futbola centra "Jelgava" komandu, ar 0:7 kapitulēja Tukuma sporta skolas vienībai un ar 2:7 Jūrmalas peldēšanas un futbola skolai. Četrus no sešiem vārtiem FK "Olaine" labā guva Maksims Mihaļkovs.

Septiņas komandas piedalījās pavasara kausa izcīņā astoņus gadus vecajiem zēniem, ko rīkoja futbola klubs "Ādaži". Par uzvarētājiem kļuva futbola kluba "Smiltene" pārstāvji, kuri uzvarēja sešās spēlēs un vienu beidza neizšķirti, bet FK "Olaine" komanda ar četrām uzvarām un diviem neizšķirtiem ierindojās otrajā vietā.

Trešo vietu ieņēma bērnu un skolēnu sporta centra "Ikšķile" komanda, piekto – mājinieki FK "Ādaži" 2005. gadā dzimušie puiši, bet septīto – gadu jaunākie ādažnieki.

Futbola skolas "Garkalne" rīkotajā pavasara turnīrā 2002. gadā dzimušo puišu komandām pirmo vietu izcīnīja Rīgas futbola kluba "Academ" komanda, kas piecās spēlēs guva četras uzvaras un vienreiz nospēlēja neizšķirti. Ar trim uzvarām vienu neizšķirtu un zaudējumu uzvarētājiem otrajā vietā ierindojās Mārupes jaunie futbolisti, bet divās pēdējās palika FS "Garkalne" un "Dinamo Saurieši" komandas.