24.03.2013 16:59

FOTO: Baldones telpu futbola komanda labākā Pierīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Baldones sporta kompleksā notikušajā finālturnīrā mājinieki pārspēj Stopiņu, Ķekavas un Saulkrastu novadu vienības.

Nedēļu iepriekš notikušo priekšsacīkšu turnīru uzvarētāji sadalīja pirmās četras vietas finālturnīrā par 1.–4.vietu. Baldonieši ar 5:2 apspēlēja ķekaviešus, ar 6:0 atstāja "sausā" saulkrastiešus un ar 3:2 pārspēja Stopiņu novada telpu futbola komandu, iegūstot maksimālo punktu skaitu.

Sīva cīņa izvērtās par otro vietu starp Ķekavas un Stopiņu novada komandām. Savstarpējā spēle beidzās neizšķirti 2:2, abas vienības zaudēja Baldonei un uzvarēja ceturtajā vietā palikušos Saulkrastus, turklāt arī gūto un zaudēto vārtu starpība trijās spēlēs abām komandām bija vienāda. Otro vietu, pateicoties lielākam gūto vārtu skaitam (12), tomēr ieņēma Stopiņu futbolisti (Ķekavai 11).

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina baldonieti Kristapu Rakšteli.

Mālpils sporta kompleksā aizritēja turnīrs par 5.–8.vietu. Ar trim uzvarām trijās spēlēs tajā uzvarēja Siguldas novada telpu futbola komanda, kas ar 10:1 sagrāva Mālpils vienību, ar 5:1 uzvarēja Olaini un ar 7:2 Babīti. Otro vietu turnīrā un sesto kopvērtējumā ieņēma Babītes novada futbolisti, tālākajās vietās atstājot Olaini un Mālpili.

Turnīrs par 9.–11. vietu, kurā vajadzēja piedalīties, Krimuldas, Salaspils un Ropažu novadu komandām, pēc savstarpējas vienošanās nenotika, visas trīs vienības turnīru beidza dalītā devītajā vietā.