23.03.2013 13:53

FK "Ķekava" florbolistes izstājas no cīņas par zelta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
FK "Ķekava" florbolistes izstājas no cīņas par zelta medaļām Latvijas Florbola savienība

Virslīgas turnīra pusfināla sērijā līdz trim uzvarām ķekavietes ar 1:3 piekāpjas Kocēnu komandai "Rubene" un piedalīsies spēlē par bronzas medaļām.

Kā zināms, pirmajās divās spēlēs "Rubenes" laukumā katra komanda izcīnīja pa vienai uzvarai, piektdien un sestdien Ķekavas florbolistes mājinieču statusā pretinieces uzņēma Lielvārdē.

Pirmajā no šīm spēlēm ķekavietes jau 34. sekundē izvirzījās vadībā, taču līdz pirmās trešdaļas beigām nonāca zaudētājās 2:5. Otrajā periodā uz trim Kocēnu komandas precīzajiem raidījumiem mājinieces spēja atbildēt tikai ar vienu, bet trešajā guva vēl tikai vienus vārtus – 4:8. Rezultatīvākā ar diviem gūtiem vārtiem un vienu piespēli FK "Ķekava" sastāvā bija Paula Brunovska.

Sestdien ķekavietes pirmos vārtus spēja gūt tikai otrās trešdaļas pēdējā minūtē, kad bumbiņa ceļu uz viņu vārtiem bija atradusi jau četras reizes. Trešā perioda sākumā komandas apmainījās ar precīziem metieniem, bet tad 14 sekunžu laikā Dina Štāle divreiz pārspēja "Rubenes" vārtsardzi un samazināja starpību līdz minimumam (4:5). Minūti vēlāk lieliska iespēja panākt izlīdzinājumu bija Paulai Brunovskai, taču viņai neizdevās realizēt soda metienu, un spēle tā arī beidzās – 4:5.

Sestdien un svētdien Olimpiskajā centrā Rīgā "Ķekavas Bulldogs" florbolistes otrajā pusfinālā mēģinās pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju spēlēs pret pašreizējām čempionēm un turnīra galvenajām favorītēm Rīgas Stradiņa universitātes komandu. Sērijā ar 1:0 vadībā ir RSU vienība – pirmais mačs beidzās 10:2 rīdzinieču labā.