22.03.2013 22:11

Ikšķile pārspēj Babīti, Carnikava uzvar Rīgu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ikšķile pārspēj Babīti, Carnikava uzvar Rīgu FK "Ikšķile"

Aizraujošas spēles Rīgas atklātā čempionāta superlīgas turnīrā florbolā ceturtdien un piektdien aizvadījušas Pierīgas komandas.

Carnikavas florbola klubs spēlē pret florbola klubu "Rīga" pēc divām trešdaļām bija iedzinējos 2:5, taču pēdējā periodā pamanījās gūt četrus vārtus un izcīnīt uzvaru 6:5. Ar diviem precīziem metieniem carnikaviešu rindās atzīmējās Andis Pekšs, bet Gatis Lūsis uzvaras vārtus guva 54 sekundes līdz pamatlaika beigām. Carnikavas florbolistiem pēc piecu zaudējumu sērijas šis bija otrais panākums pēc kārtas.

Ne mazāk aizraujoši izvērtās florbola kluba "Ikšķile" un sporta kluba "Babīte" komandas spēle, kurā turnīra līderi ikšķilieši sāncenšu pretestību salauza tika pēcspēles metienu sērijā – 6:5. Jāatgādina, ka dažas dienas iepriekš Babītes florbolisti piedzīvoja zaudējumu Latvijas čempionāta pirmās līgas pusfināla sērijā pret Madonas komandu.

Rīgas čempionāta superlīgas turnīrā līderiem FK "Ikšķile" ir 18 punkti septiņās spēlēs. SK "Babīte" florbolisti ar 13 punktiem septiņās spēlēs ir trešie, bet Carnikavas komanda ar deviņiem punktiem astoņos mačos ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.