22.03.2013 16:30

Kristaps Zvejnieks palīdz igauņu puisim

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Kristaps Zvejnieks palīdz igauņu puisim www.infoski.lv

D vecuma grupas (2003. g. dz. un jaunāki) kalnu slēpotāji Baltijas kausa izcīņā Somijā sacentās gan individuāli, gan savdabīgās komandu sacensībās kopā ar elites grupas sportistiem.

Pirms sacensībām katrs no jaunajiem dalībniekiem izlozes kārtībā saņēma sev "pārinieku" no pieaugušajiem vai junioriem. Abi veica pa diviem milzu slaloma braucieniem, un rezultātus duetu sacensībās vērtēja, summējot šos četrus laikus.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja komanda "Thunderguys", kuras sastāvā startēja trīskārtējais šāgada Baltijas kausa ieguvējs mārupietis Kristaps Zvejnieks un astoņus gadus vecais igauņu puika Aleksandrs Luiks. Summā viņi par gandrīz sešām sekundēm pārspēja otrās vietas ieguvējus Kristoferu Gulbi un Annu Bondari jeb "Head Team" un par gandrīz septiņām sekundēm komandu "Ziemeļkore", kuru pārstāvēja Dārta Stepiņa un Edgars Kupčs. Pavisam sacentās 22 komandas.

Atsevišķi elites grupas sportistu konkurencē summā K. Zvejnieks uzrādīja absolūti labāko rezultātu, par 1,65 sekundēm apsteidzot Mārtiņu Onskuli un par 1,75 sekundēm brāli Miku Zvejnieku.

Zēniem pārliecinoši uzvarēja Kristofers Gulbis, otrais bija Aleksandrs Luiks (+2,37 s) un trešais Kristians Jānis Krastiņš (+5,05 s), bet meitenēm – pirmajā trijniekā iekļuva Dārta Stepiņa (viņai trešais labākais rezultāts starp visiem bērnu sacensību dalībniekiem), Beatrise Jekševica (+1,63 s) un Madara Vinklere (+3,19 s).